Uusimmat
AJANKOHTAISTA viikot 11-13 PDF Tulosta Sähköposti

Hallikilpailuissa olemme vielä mukana.

17-18.3 Liikuntamyllyssä Helsyn junnu pm-kisoissa

ulkoratakautemme avaamme

21.-22.4 Espoonlahdessa Espoonlahden heittokisoissa


Päivitetty kilpailukalenterimme kesälle ilmestyy maalis-huhtikuun aikana.

 

Meille on tulossa vielä neljä piikkari ja heittokenkä lähetystä:

Do-Winin heittokengät saapuvat meille tämän viikon aikana. Kenkiä tulee vajaa 200 paria ja ne myydään loppuun tämän vuoden aikana.

Niken kaikki kengät saapuvat huhtikuussa,

Sauconyn loput kengät saapuvat huhtikuussa sekä

Adidaksen kenkälähetys saapuu maalis-huhtikuussa.

Sauconysta tuli varastoomme jo osa Showown -pikajuoksupiikkareista ja Ballista -kestävyysjuoksupiikkarista.

 
AJANKOHTAISTA viikot 3-5 PDF Tulosta Sähköposti

Valikoimiimme tuli uusi piikkarimerkki, HEALTH. Health on uusinut mallistonsa vuodelle 2018 ja tämä uusi mallisto vaikuttaa koekäyttöjen perusteella selvästi paremmalta. Myös hinta on mielestämme erittäin kilpailukykyinen.

Health –kengistä valikoimissamme ovat seuraavat piikkarit:

Health Track –yleispiikkari, sininen koot 33-39 hinta 39,00 euroa

Health Track –yleispiikkari, punainen koot 33-40 hinta 39,00 euroa

Health Track Pro –yleispiikkari koot 35-40 hinta 49,00 euroa

Nyt uusien / ensimmäisten piikkareiden hankinta on entistä edullisempaa.

Health –kengistä tuli valikoimiimme myös kaksi erikoispiikkaria:

Health New High Jump –korkeuspiikkari koot 36-45 hinta 69,00 euroa

Health New Javelin –keihäspiikkari koot 37-46 hinta 79,00 euroa

Yli kymmenen vuoden ajan olemme myyneet Do-Win piikkareita ja heittokenkiä. Vuonna 2018 valikoimissamme jatkaa ainoastaan heittokenkä GRed, joita löytyy kokoja 35-47. Do-Win kenkien hankintahinta karkasi käsistä ja keskityimme pelkästään heittokenkiin, koska mm Nike tulee entistä laajempana valikoimiimme. Myös JOMA –piikkari kärsi samoista ongelmista ja poistuu valikoimistamme tänä vuonna.

Do-Win kenkiä löytyy kuitenkin varastostamme vielä vajaa 200 paria, Jomaa noin 40 paria. Nämä kengät myydään lähes loppuun tämän vuoden aikana.

 
AJANKOHTAISTA TAMMI-HELMIKUU 2018 PDF Tulosta Sähköposti

Uusi vuosi – uudet kujeet kuuluu vanha sananlasku. Myös meillä on uudistuksia kuluneen vuoden alkuun. Myös hallikauden kilpailukalenterimme on aika lailla valmis.

Hallikaudella löydät myyntipisteemme seuraavista kilpailuista:

20.1 Myllypuro Nåid pm-kisat ja 200M juoksukilpailut

3.2 Pori Kiekonheiton talvimestaruuskilpailut

10.2 Myllypuro Uudenmaan pm-kisat

16-18.2 Tampere/Pirkkahalli SAUL Sm-kilpailut

Maaliskuussa on vielä yksi myyntitapahtuma hallikisoissa.

PIIKKARIT JA MUUT KENGÄT

Kenkämallistoomme tulee kuluvalle kaudelle muutoksia. Lisäyksenä aikaisempiin vuosiin tulee kattavampi NIKE –kenkävalikoima. Niken mallistosta hyllyymme tulevat pikajuoksupiikkarit Super Fly ja Celar, kestävyyskenkä Victory, pituuspiikkari, loikkapiikkari sekä korkeushyppypiikkari. Heittopuolelle Nikeltä tulevat Rotation kenkä ja keihäspiikkari. Kengät ovat vuoden 2018 väreissä, mustana ja sinisenä. Kengät saapuvat helmi-maaliskuussa. Tosin pieni erä pituus ja loikkapiikkareita on hyllyssämme jo nyt.

Valikoimiimme tulee myös toinen uusi, edullinen merkki, jonka kengät saapuvat hyllyymme ensi viikolla. Tältä merkiltä löytyvät korkeuspiikkari ja keihäspiikkari, sekä kaksi mallia yleispiikkareita. Edullisimpien yleispiikkareiden hinta on 39 euroa / pari. Nettivisuillamme lisää myöhemmin.

NETTISIVUT

Nettisivumme ja nettikauppamme uudistuvat. Tarkoitus on uudistaa kauppa helmikuun alusta lähtien. Lisäksi julkaisemme painetun kuvaston, sen ilmestyminen ajoittuu tammi-helmikuuhun. Kuvasto jaetaan mm kaikkiin Suomen kouluihin.

PESÄPALLO

Pesäpallomarkkinoille tulee suuri muutos valikoimiimme. Suomi –pesäpallo on myynyt viime vuonna todella hyvin, pallo on ollut kestävä, toimiva ja edullinen, pallomyyntimme on ollut suurinta kautta aikojen. Tästä syystä lopetamme kaikkien KARHU –pesäpallojen myynnin, myös painavimpien heittopallojen myynnin, ne löytyvät jatkossa Suomi-pesäpallojen valikoimasta.

KARHU –pesäpallokypärien myynti loppuu myös, niitä myydään ainoastaan kouluille tilausmyyntinä, muuten ne poistuvat valikoimistamme. Samoin poistuvat KARHU –pesäpalloräpylät juniorikoossa, jatkossa valikoimistamme löytyvät vain mallit 1.5, 1.8 ja 2.0.

Olemme kehittäneet syöksymaton hallikauden harjoituksiin, matto on liukas 125cm leveä ja 6 M pitkä ja mattoa on käytössä useilla seuroilla superpesis tasolle saakka. Saamamme palaute on ollut hyvää.

Valikoimiimme tulee uusia pesisreppuja, räpylöitä ja mahdollisesti myös mailoja, näistä kauden mittaan myöhemmin lisää.

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 1 / 15