AJANKOHTAISTA

Tätä kirjoitettaessa EM -kilpailujen moukarikisa miesten osalta on juuri päättynyt. Niken toimitusvaikeudet näkyvät myös EM -kisojen heittäjien varusteissa. Loppukilpailuissa heittäjien jaloissa oli Niken kenkien lisäksi myös Adidasta, Sauconya ja Pumaa. Eivätkä Niken kengät monella heittäjällä olleet tämän vuoden väreissä.

Heittovälineissä Polanikin moukarit olivat hallitsevassa osassa.

Naisten kiekonheitossa hopea ja pronssimitalistit käyttivät ATE Superb Spin -kiekkoa, voittaja heitti Nishillä.

Tälläisiä huomioita sunnuntai-illan päätteeksi.

************************************************************

Kilpailukalenteri alkaa olla aikalailla valmis kesäkuun ja heinäkuun osalta. Heinäkuun puolivälin jälkeen muutamia tapahtumia kalenteriin vielä on tulossa ja elokuuhun niitä tulee vielä useampia. Nyt kalenterissa on jo noin 50 kisapäivää kesän ajalle.

************************************************************

Kilpailukalenteri ensi kesälle päivittyy. Nyt siellä on 35 päivää tapahtumia, niitä tulee sinne vielä reilu parikymmentä. Päivitämme kalenteria viikottain. Tänään Lahteen Reilu Cupiin ja ylihuomenna Porvooseen Kevätheittoihin, toivotaan että sää hieman lämpenee ja kesä tulee !

************************************************************

Kilpailukausi alkaa lauantaina 4.5 Espoonlahden heittokilpailuissa ulkoratakauden osalta. Lisäksi keskiviikkona 8.5 liikkeemme ei ole auki vaan olemme klo 16.30 - 19 Eläintarhan urheilukentällä piikkarivalikoimamme kanssa. Seuraavana päivänä 9.5 Lahden Stadionilla reilu Cupissa ja 11.5 Porvoon kevätheitoissa. Tervetuloa piipahtamaan myyntipisteillämme. Kilpailukalenteristamme löytyy jo nyt noin 30 kisapäivää tulevalle kesälle, niitä tulee vielä lisää, kesän mittaan niitä on reilu 50 kpl.

TOUKOKUUN TARJOUS -sivuilla toukokuun tuotteina löytyy pesäpallotuotteita, kesäkuussa tarjoustuotteet ovat yleisurheilua, tämä ennakkoon informaationa.

************************************************************

ATE :n kuorma on saapunut ja purettu, päivitämme nettikauppaan kaikki tuotteet lähipäivinä.

Päivitämme myös tulevan kesän kilpailukalenteria viikottain. Niken ovat päivittyneet nettikauppaan, poislukien Rotational ja SD -kengät, jotka ovat myynnissä liikkeessä ja mm Espoonlahdessa 4.5 ja Porvoossa 11.5 ja myöhemminkin jos niitä on vielä jäljellä.

*************************************************************

Odottelemme ATE :n kuormaa pihaan ensi viikon aikana 15-20.4. Sen lisäksi Niken kuorma pitäisi tulla joko tänään 10.4 tai huomenna torstaina 11.4.Nettikauppaan Niket eivät heti tule, johtuen siitä että purkaamme ensin varauslistan eri kenkien osalta. Varauslistaan pystyy ilmoittautumaan vielä joko spostilla harri@sportmixer.fi tai soittamalla 040-5226895. Useita kenkämalleja ja kokoja on vapaana seuraavista malleista:

Nike LJ Air 38,5 - 44,5

Nike Triple Jump 2  37,5 - 43

Nike Javelin Elite 38,5 - 46,5

Nike Rotational 38,5 - 47

Nike SD 36 - 47

*************************************************************

Nike -uutisia, saimme tänään varmistuksen, että meille tulee ensi viikon aikana Niken kenkiä. Emme saaneet toivottua / luvattua 200 paria, mutta 165 paria kuitenkin. Lähetyksessä on mukana seuraavia malleja:

Nike Long Jump Air, Nike Triple Jump 2, Nike Javelin Elite, Nike Rotational 6 ja Nike SD.

Tuossa on näillä näkymin koko vuoden ainoat Niken piikkarit. Muille kenkiä ei Suomeen suoraa toimiteta, eli ennakkoarvauksena on että kenkiä ei riitä kovin pitkään...... koska varastossa on nyt reilu 100 paria, joten koko kauden kengät ovat alle 300 paria Nikeä. Värejä en osaa vielä kertoa, uusin malli kuitenkin kengistä, hinnat koitamme pitää aivan samalla tasolla kuin viime vuonna, ainoana poikkeuksena Rotational 6 jonka hinta nousee 11 myyntivuoden jälkeen kympillä 139 eurosta 149 euroon. Piti nousta jo viime vuonna mutta jäi nostamatta. Laitan sivuille infoa niistä kengistä, jotka jäävät ennakkovarausten jälkeen myyntiin nettikauppaan.

**************************************************************

Huhtikuun tarjoukset on päivitetty kauppaamme. Kaksi tällä hetkellä meidän kannaltamme tärkeintä asiaa tulevalla viikolla ovat NIKE ja LAKKO. Meillä on ATEN heittovälinekontti odottamassa, ollut jo reilu kaksi viikkoa, käynnissä olevat lakot kuitenkin pitävät tuotteet edelleen satamassa. Eli vaikka tuotteet ovat jo Suomessa, niitä ootetaan edelleen....

Toinen ajankohtainen asia on NIKE, odottelemme tällä viikolla Nikeltä tietoa huhtikuun toimituspäivästä sen ainoa piikkari / heittokenkä toimituksen suhteen. Tässäkin tuo LAKKO näyttelee jonkinlaista roolia. Eli alkukuu kuluu odotellessa ratkaisuja.

**************************************************************

Ensi lauantaina on Kiekonheiton halli SM-kilpailut Kotkassa. Käynnissä olevien lakkojen vuoksi ATE :n välinekuorma ei ehdi meille ennen kilpailuja.

Kilpailuissa on kuitenkin seuraava tarjous..... eli kun hankit välineet kilpailupaikalla, ne lähetetään sinulle ilman erillistä veloitusta kotiin ja jokaiseen hankittuun kiekkoon tulee kiekkokassi kaupan päälle, kun ostos on yli 60 euroa.

NIKE :n kengistä on myös uutisia. Nyt näyttää, että saamme pienen erän, noin 200 paria, NIKE :n uusimpia 2024 malleja. Tälläinen tieto tuli yllättäen Nikeltä. Listalla on Rotational, SD 2, High Jump, Triple Jump Elite Javelin ja Long Jump Air -piikkareita. Toivotaan että saatu ennakkotieto pitää nyt paikkansa. Toimitusaika olisi huhtikuun alku.

***************************************************************

Sivuillamme on HELMIKUUN TARJOUKSET. Tällä kertaa kuukausitarjouksina on Adidaksen piikkarit, kaksi kenkämallia juoksuun, kaksi hyppyihin ja kaksi heittoihin. Tarjousmyynnissä on reilu 100 parin erä kenkiä. Kisapaikalla olemme seuraavaksi tulevana viikonloppuna 3-4 helmikuuta, Liikuntamyllyssä. Tarjoushinnat ovat voimassa myös siellä.

ATE :n heittoväline ja yleisurheilutarvikekuorme on startannut kohti Suomea. Emme vielä tiedä tuleeko laiva Suezin kautta Eurooppaan vai kiertääkö Afrikan, kierto on kymmenen päivää lisää normaaliin aikatauluun.

Ilmoittelemme asiasta sivuillamme kun näemme laivan reitin.

****************************************************************

Meille tulee ajoittain erilaisia tarjouseriä ja loppueriä mm eri urheiluliikkeistä ja maahantuojilta. Osan myymme suoraan eteenpäin tarjoushinnoin, mutta osan tulemme myymään HUUTO.NET -sivujen kautta melkein ilman pohjahintaa. Tulevan vuoden aikana myymme noin 10 erää, lähinna talviaikaan alkuvuodesta tai syksyn lopuksi ennen vuodenvaihdetta. Tämä ensimmäinen erä on 99 kpl muovisia lumilautoja, lumilautabisnes täältä liikkeestä käsin kun ei ole sitä ominta aluettamme.

****************************************************************

NEW BALANCEN piikkarit saapuivat varastoomme tai ainakin suuri osa. Nyt hyllystä löytyvät parhaat piikkarit pikamatkoille ja keskimatkoille, FuellCell ja MD hiilikuitukengät. Lisäksi uudella värityksellä olevat MD500 piikkarit ovat hyllyssämme, MD500 piikkari on hyvä MD piikkari ja ehkä se paras "yleispiikkari" markkinoilla. Piikkareita tuli paljon, mutta niitä myös myydään paljon ! Tilaa omasi ajoissa.

PIIKKAREIDEN ENSI ESITTELY LIIKUNTAMYLLYSSÄ VU :N TALVIHALLEISSA SUNNUNTAINA 21.1 !

****************************************************************

Hallikautemme 2024 alkaa Mustasaaren Botniahallista lauantaina 13.1 Wintergameseissa.

Olemme mukana myös Kiekonheiton Talvi SM-kilpailuissa Kotkassa maaliskuussa. Kaikki hallikauden kilpailut löytyvät sivuiltamme Kilpailukalenteri Hallikausi 2024 -otsikon alta.

****************************************************************

Niin se vaan tämäkin vuosi tulee pian päätökseensä. Kiitämme kaikkia asiakkaita kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille liikunnallista ja menestyksekästä vuotta 2024, niin urheilussa kuin muutenkin.

Jäämme nyt, ainakin minun mielestäni, hyvin ansaitsemalle lomalle ja kauppa on keskiviikkona 27.12 kiinni. Olemme takaisin rivissä torstaista 28 päivä joulukuuta alkaen. Tammikuun alusta tulee kuusi uutta kuukausitarjousta nettiin ja tammikuun ensimmäisellä viikolla päivittyy myös koko hallikauden kilpailukalenterimme.

Hyvää joulua toivotellen...... Sportmixerin väki

*****************************************************************

Tuoreita uutisia NIKE :lta. Vuoden 2024 Nike piikkareiden ja heittokenkien saatavuudessa tulee olemaan suuria vaikeuksia. Näillä näkymin emme tule saamaan piikkareita Suomeen ensi kaudella ollenkaan. Meillä on noin 600 parin tilaus sisällä, mutta tilanne näyttää todella huonolta. Jos Nikeä tulee varastoomme, emme saa kuin maximissaan puolet tuosta tilatusta määrästä. Etusijalla on Rotational 6 heittokenkä, seuraavat joita tavoittelemme ovat LJ Air -pituuspiikkarit, TJ loikkapiikkarit ja HJ korkeuspiikkarit. Infoamme tilanteesta heti kun meillä on lisätietoa asiasta.

New Balancen hiilikuituiset pikajuoksu ja MD piikkarit saapuvat varastoomme tammikuussa 2024.

******************************************************************

Perjantaina 24.11 klo 9.00 - maanantaina 27.11 klo 9.00 meillä on Black Friday tarjouksia, niitä on muutama kappale ja ne ovat oikeasti todelliseen tarjoushintaan. Jokaista tuotetta on rajoitettu erä ja maanantain jälkeen ne palautuvat kauppaamme normaalihinnoin.

******************************************************************

Hallikaudella ennen vuoden vaihdetta alustavasti meillä on kahdet kilpailut joissa olemme mukana:

19. marraskuuta   Liikuntamylly    OP-Pohjola Junior GP  OLEMME VARMUUDELLA PAIKALLA

26. marraskuuta   Liikuntamylly   Marrashallit   OLEMME PAIKALLA MYÖS TÄÄLLÄ

Ilmoittelemme asiasta hyvissä ajoin ennen kilpailuja.

********************************************************************

19.9 - 25.9 välisen ajan olemme tavarantoimitusmatkalla Lapissa, joten nettikaupastamme tilatut tuotteet lähtevät matkaan tiistaina 26.9. Samoin liike on suljettuna keskiviikkona 20.9.

********************************************************************

Kausi 2023 on kesäyleisurheilun osalta kaartumassa kohti loppuaan. Sunnuntaian meidät tapaa vielä Eläintarhan kentältä pm-otteluista. Sen jälkeen ohjelmassa on enää Espoonlahden heittokisat 3 kpl.

Eläintarhan moukarikisoissa arvottiin neljä pientä tavarapalkintoa kaikkien kesän kisoihin osallistuneiden kenken, Andrea Österman ja Erja Rinne saivat jo omat palkintonsa, muut kaksi voittajaa ovat Elmo Laiho ja Emma Kangasniemi, joille voitot toimitetaan otteluissa / Espoonlahdessa.

Marraskuun lopussa käymme Keski-Euroopassa tapaamassa mm NIKEn edustajia, sen jälkeen osaamme kertoa vuoden 2024 NIKE saatavuudesta ja malleista. Rehellisesti sanottuna tilanne ei näytä valtavan hyvältä, mutta uskon että myös ensi vuonna uusia Nikejä on hyllyssä.

*********************************************************************

MYYMÄLÄ ON SULJETTU KE 23.8.

VIIMEISET NETTIKAUPASTAMME TILATUT LÄHETYKSET LÄHTEVÄT MATKAAN TO 17.8 JA SEURAAVAT LÄHETYKSET LÄHTEE MATKAAN MA 28.8.

*********************************************************************

Olemme päivittäneet loppukesän 2023 kiskalenterimme nettisivuille. Olemme ensi viikon (viikko 34) lomalla, eikä myymälämme ole avoinna keskiviikkona 23.8. Viimeiset nettikaupastamme tilatut lähetykset ennen lomaamme lähtevät matkaan torstaina 17.8 ja seuraavan kerran uudet tilaukset ovat liikkeellä maanantaina 28.8.

Vaikka kausi jatkuu vielä ulkona lokakuun puoliväliin saakka kiitämme jo nyt kaikkia asiakkaitamme kuluneesta kesästä. Viimeiset isommat kisat meidän osaltamme ovat tälle vuodelle Seuracupin A finaali Urjalassa.

******************************************************************

Olemme huomenna 25.7. myyntipisteen kanssa Riihimäellä, Aluemestaruuskilpailut T/P 15-14-v.

***************************************************************

Olemme Janakkala Gameseissa paikalla 15. - 16.7. LA klo 9 - 17 ja SU klo 9 - 15

****************************************************************

Keskiviikkona 12.7 emme ole avoinna, olemme Kankaanpäässä myyntipisteemme kanssa Kankaanpää Gameseissa.

****************************************************************

Kilpailukalenterimme heinäkuun osalta on aika lailla valmis. Elokuulle ja syyskuulle on vielä tulossa lisää kilpailuja. Saimme pienen erän, noin 20pr, Niken keihäspiikkareita lisää. Päivitmme koot nettikauppaamme parin päivän sisällä.

****************************************************************

Olemme YAG :ssä Nurmijärvelllä paikalla ainakin seuraavasti:

torstaina klo 16 - 20.30

perjantaina  klo 11 -19

lauantaina  klo 8.30 - 18

sunnuntaina klo 8.30 -19

yleensä ilta pakkaa venyä pitenpäänkin......

***************************************************************

YAG lähestyy !!

Tulevan viikonlopun olemme kuitenkin Porin YU-gameseissa vielä ennen YAG :tä. YAG tarjoukset tulevat sivuillemme sunnuntaina 11.6 illalla. Tarjoukset ovat voimassa vain YAG kisapaikalla to - su välisenä aikana 15. - 18.6. Tuotteita ei voi ennakkoon varata vaan ne myydään tarjoushinnoin paikanpäällä nopeusjärjestyksessä. YAG tarjoukset eivät koske nettikauppaa tai muita kilpailupaikkoja.

**************************************************************

Sunnuntaina 28.5 olemme Eläintarhan kentällä Toukokuun kisoissa myyntipisteemme kanssa.

29.5 - 6.6 olemme Lapissa tavarantoimitus matkalla, toimitamme tuotteita useaan kuntaan ja matkareitillä myös yksityisille. Reitti menee maanantaina välillä Tampere-Vaasa-Oulu ja maanantaina / tiistaina eteenpäin Enontekiöön ja siitä sivulle Sodankylään päättyen Utsjoelle. Eli keskiviikkona 31.5 myymälämme Nummelassa on kiinni.

Samoin tilatut toimitukset: ne lähetetään vielä matkaan 29.5 maanantaina  ja seuraavan kerran tiistaina 6.6

***************************************

Kilpailukalenteriimme tuli viime hetken täydennys. Huomenna 18.5 olemme Lahdessa Reilucup -kilpailuissa myyntipisteemme kanssa !

***************************************

Meille tuli toinen kesän suuristä välinetäydennyksistä. Tässä nyt saapuneessa oli mm koordinaatioaitoja paljon. Normaalien kokojen 15cm, 23cm, 30cm ja 38cm lisäksi hyllyssä on nyt myös koot 45cm ja 50cm. Vielä tulossa olevassa lähetyksessä on myös 60cm aitoja. Myös aitojen kantokahvoja tuli lisää, edelliset myytiin loppuun lyhyessä ajassa.

Aitojen lisäksi tuli mm lasten kiekkoja, 200gr punainen kumikiekko, otekiekot 400gr ja 600gr sekä uusi edullisempi turbokeihäsmalli.

Käy vilkaisemassa tuotteita nettisivuillamme.

Abnashi 1 (2).jpg

**********************************************

PIIKKARITILANNE ja TOUKOKUUN KILPAILUT

Toukokuussa on tulossa NEW BALANCE -piikkaria 50 paria. Ennakko-odotuksista poiketen NIKE ltä tulee pieni lähetys, 30 paria, ensi viikon alussa, edelleenkään ei yhtään pikajuoksupiikkaria. Nikeltä tulee mahdollisesti myös toinen lähetys touko-kesäkuun vaihteessa kun Nike poistaa vuoden 2023 mallit varastostaan. Sen jälkeen mitään uutta koko kaudelle Nikeltä ei ole tulossa. Katosotaan mitä on saatavilla. toukokuun lopussa. Aikataulullisesti täydennys ehtii juuri YAG -kilpailuihin Nurmijärvelle, jos täydennys tulee.

Tällä hetkellä toukokuussa olemme paikalla seuraavissa kisoissa.

18.5              Lahti,          Reilucup

21.5              Vantaa, Hiekkaharjun urheilupuisto, Helsyn pm-ottelut 9-15v

22.5               Eläintarha,   heittokilpailut

25.5               Tammisaari,  Kunniakierros

27.5               Espoonlahti,  Kiekonheittokilpailut

28.5               Eläintarha,      Toukokuun kisat

29.5 - 6.6       Tour de Lappi, toimitusmatka Lapin kuntiin

*******************************************

PIIKKARITILANNE

Piikkareita ja heittokenkiä on hyllyssä nyt kohtuullisesti. Tämän hetken tilanne eri mallien osalta on seuraava:

PUMA - mitään malleja ei ole tulossa lisää ennen syksyä

ADIDAS - mitään malleja ei ole tulossa lisää tänä vuonna

NEW BALANCE - toukokuun alkuun tulee noin 50 paria lisää, siinä on tämän vuoden loput New Balancet

SAUCONY - mitään malleja ei ole tulossa koko vuonna

NIKE - tämä on se haastavin..... mitään ei näillä näkymin ole enää tulossa koko kesälle, paitsi voi kuitenkin tulla täysin arvaamatta ja yleensä päivän varoitusajalla. Niken ennustaminen on yhtävaikeaa kuin oikeiden Lottonumeroiden arvaaminen. Viime vuonna oli sama tilanne, vaikka tuli ilmoitus että mitään ei enää tule, saimme kuitenkin kahdessa toimituksessa noin 300 paria.

Kilpakävelykenkiä pitäisi tulla ennen YAG :tä ja karnevaaleja, niiden osalta tilanne näyttää siltä tällä hetkellä.

Kokonaisuutena varastossa meillä on tällä hetkellä kuitenkin reilu 1400 paria, eli jotain sieltä löytyy aika monelle.

ATE :n heittovälinekuorma on jo Suomessa, odotamme sitä hyllyyn lähipäivinä, kuten myös Denfiä ja Nishiä.

***********************************************

KILPAILUKALENTERI KESÄLLE 2023

Alla on alustava kilpailukalenteri ensi kesälle. Tapahtumia puuttuu vielä paljon, mutta täydentelemme niitä kun asiat varmistumat. Syynä monesti on, että meillä olisi kaksi tapahtumaa, mutta emme pääse molempiin yhtä-aikaa, yritämme kuitenkin jalkautua mahdollisimman tasapuolisesti eri paikkakunnille. Toukokuu ja elokuu ovat vielä vähän vaiheessa...... Tyhjille päiville joita on kalenterissa, on tulossa varmuudella kilpailuja.

4.5                Nurmijärvi,     Moukarinheittokilpailut

6.5                Espoonlahti,   Moukarinheittokilpailut

13.5              Porvoo,         Kevätheitot

18.5              Lahti,          Reilucup

21.5              Vantaa, Hiekkaharjun urheilupuisto, Helsyn pm-ottelut 9-15v

22.5               Eläintarha,   heittokilpailut

25.5               Tammisaari,  Kunniakierros

27.5               Espoonlahti,  Kiekonheittokilpailut

28.5               Eläintarha,      Toukokuun kisat

29.5 - 6.6       Tour de Lappi, toimitusmatka Lapin kuntiin

10-11.6          Pori,  Pori Yu-games

12.6               Eläintarha, heittokilpailut

15-18.6          Nurmijärvi,  YAG

29.6              Lempäälä,   Hyppykarnevaalit

30.6-1.7        Jämsä,   Kestävyysjuoksu- ja kilpakävelykarnevaalit

2.7                Jämsänkoski,  Pikajuoksukarnevaalit

7.7                Klaukkala,  Klaukkala Games

8-9.7             Kouvola,  Kouvola Junior Games

12.7              Kankaanpää,  Kankaanpää Games

14-16.7         Janakkala,   Janakkala Games

21-23.7         Lohja,   Lohja Junior Games

29-30.7         Iisalmi,   pm 9-15v

7.8              Eläintarha,   heittokilpailut

8.8              Riihimäki, Seuracup 2. osakilpailu Uudy

12.8             Kuusankoski,      pm-kilpailut 9-15v  Kymenlaakso

13.8             Vihti, Nummela    pm-viestit 9-15v Uusimaa

2.9                Urjala,  Seuracup A

*************************************************

NIKE -täydennys on tulossa meille tällä viikolla, ei kovin iso mutta 100 paria kuitenkin. Nyt mukana on kolmiloikkapiikkarit, keihäspiikkarit, pituuspiikkareitakin muutama sekä SD ja Rotational -kenkiä. Edelleen Rotationaleissa isoin meille saapuva koko on US 11,5 ja SD kengissä US 12,5, isompia tuntuu olevan tosi hankala saada. Edelleen mitään pikajuoksupiikkaria, parasta tai halvitakaan ei ole ollut saatavilla pariakaan. Jos tilanne jatkuu tälläisenä ja löydät oikean koon kengät sivuiltamme, kannattaa tilata, koska mitään takuita NIKEn saapumisesta ajallaan ei ole tietoa. Toukokuun lopussa pitäis tulla kuorma MaxFly, Zoom 400, Rotational, High Jump ja D10 kenkiä (yleispiikkarit). Mutta katsotaan miten käy. Viikonloppuna on kauden viimeiset hallit edessä.

**************************************************

Hallikausi 2023 lähestyy loppua, vielä on seuraavat kisat edessä:

Alla on päivitetty kilpailukalenteri:

2.4      Liikuntamylly           OP-Pohjola kisat

New Balancen yleispiikkari MD500 on loppumassa, uusia tulee melko pian iso määrä, mutta nyt parin-kolmen viikon ajan meillä on vajausta noissa kengissä.

Nike lähettää meille kahden viikon sisällä täydennyksiä Rotational, Triple Jump, Long Jump Air ja Javelin -piikkareihin. Edelleenkään mitään Niken pikajuoksupiikkareita ei ole ollut saatavissa. Odottelemme edelleen mitä toukokuun kuorma tuo tullessaan. Tämä nyt tuleva Nike kuorma on ns ylimääräinen tilaus, näiden extra juttujen kanssa ei näytä olevan toimitusvaikeuksia kun taas ennakkotilausten kanssa on isoja haasteita.

***************************************************

Meille on tullut useita kyselyjä Tampere Junior Indoor Gameseistä, emme ole siellä paikalla myymässä.

Seuraava myyntipaikkamme on ensi viikonlopun 18-19.3 Helsyn pm-kilpailut sekä la että su Liikuntamyllyssä.

Päätimme kuitenkin tehdä Adidas tarjouksen -juoksupiikkareiden, kuulakenkien ja korkeushyppypiikkareiden osalta:

Sunnuntaihin 12.3 klo 24.00 saakka seuraavat piikkarit ovat tarjoushinnoin kaupassamme, suluissa on normaalihintamme joka sekin on listahintaa selvästi edullisempi.

Adidas Finesse -pikajuoksupiikkari (120,-)  hinta 85,-

Adidas Prime SP -pikajuoksupiikkari (hiilikuitu) (179,-)  hinta 110,-

Adidas Distancestar -keskimatkan/pitkänmatkan/yleispiikkari (89,-)   hinta 60,-

Adidas HJ -korkeushyppypiikkari (120,-) hinta 80,-

Adidas Shotput -heittokenkä (120,-) hinta 85,-

Piikkarit ja heittokengät ovat tarjouksessa vain TJIG -kilpailujen ajan !

Tarjoushinnat ovat nettikaupassamme voimassa siis 12.3. saakka, sivuilla on myös saatavilla olevat koot.

*******************************************************

Uudet New Balancen hiilikuitupikajuoksupiikkarit saapuivat perjantaina, myöhässä, mutta perillä kuitenkin. Piikkari on FuelCell Supercomp eli SD-X, se pehmustettu hiilikuituversio. Nyt lähetellään niitä varauksen tehneille ja sen jälkeen loppuviikolla ne tulevat nettikauppaan.

Alla on päivitetty kilpailukalenteri:

18.3    Liiikuntamylly           pm-hallit 9-11v Helsy

19.3    Liikuntamylly           pm-hallit  13-15v Helsy

2.4      Liikuntamylly           OP-Pohjola kisat

********************************************************

Juuri ennen joulua.....

NIKE SAAPUI VARASTOOMME, syötämme nettikauppaan seuraavat mallit viikonlopun aikana:

Rotational 6 ja SD 2 -heittokengät, Javelin Elite 3, Air Zoom Long Jump Elite - se paras pituuspiikkari, Triple Jump Elite 2 -hiilikuitu loikkapiikkari sekä ZoomX DragonFly -hiilikuitukenkä erityisesti 800M ja 1500M matkoille. Noita malleja löytyy lähes kaikkia kokoja vaikkapa Joulupukin konttiin.

Tässä vaiheessa haluamme toivottaa kaikille HYVÄÄ JOULUA ja UUTTA VUOTTA 2023 !

*********************************************************

Uusia uutisia:

Kävimme joulukuun alussa messuilla Saksassa ja sieltä on tuomisia uutisia ja hieman muutakin.

Niken kanssa on ollut kaikilla myyjillä valtavia hankaluuksia ympäri Eurooppaa tai oikeastaan ympäri maailmaa, nyt meillä oli hieman onneakin mukana, joka tapauksessa meille on tulossa erä Niken kenkiä vielä joulukuun aikana. Erä ei ole valtavan iso, mutta kuitenkin n 250 paria. Erässä on mukana Nike Air -pituuspiikkarit, Elite -loikkapiikkarit, Rotational 6 ja SD 4 -heittokengät, Nike Javelin -keihäspiikkarit sekä DragonFly -keskimatkan kengät.

Niken lisäksi valikoimissamme tulee ensi kaudella olemaan New Balancen piikkarit, yleispiikkari, keskimatkan ja pitkän matkan kengät. Hiilikuituversiona meille tulee New Balancen sprinttikenkä ja keskimatkan kenkä, mallit joila on juostu miesten 110m aitojen ja naisten keskimatkojen SE lukemat.

Myös hallikauden kilpailukalenteri alkaa pikkuhiljaa varmistua. Julkaisemme sen piakkoin, kalenterissa on 6-9 kpl kilpailuja, mm Aikuisurheilijoiden SM-halit Mustasaaressa ja näillä näkymin myös SM -hallit Myllypurossa.

***********************************************************

Olemme myyntipisteemme kanssa paikalla:

19.11  Liikuntamylly Helsinki     Pohjola Junior GP

************************************************************

Kilpailukalenteri loppukauden kisoihin...... ulkokauden loppusuora häämöttää.....

8.10   Inkeroinen                         Heittokilpailut

15.10  Espoonlahti                       Heittokilpailut

****************************************************

Olemme palanneet lomalta, tosin kuun puolivälissä on vielä reilun viikon toimitusmatka tavaroille ympäri Suomea, joten liike on kiinni keskiviikkona 21.9. Loma ei ollut ihan pelkkää lomailua Kreikassa, vaan saimme siellä sovittua muutaman ensi ja tätä vuotta koskevan asian palavereissa toimittajien kanssa.

KENKIÄ - meille saapui Adidaksen ja New Balancen kenkiä saman matkan aikaansaannoksena useita kymmeniä, jopa satoja pareja. Adidakselta tuli mm Primo SP ja Finesse pikajuoksupiikkarit, hyppypiikkarit HJ, TJ/PV ja LJ sekä Avanti TYO kestävyyspiikkari, sekä yleispiikkareita. Myös keihäs, discus/hammer ja shot put kenkiä tuli varastoomme. Päivitämme nettikauppaa tämän viikon aikana.

NIKE - vaikka Niken kenkien saanti on ollut lähes mahdotonta koko Euroopassa, meille saapuu kahden seuraavan viikon aiikana noin 70 paria NIKE SD heittokenkää, kokoja US 4 - US 14. Muita kenkiä ei vielä tule, mm Rotationalit on myyty meiltä loppuun ihan viimeistä paria myöden.

Kilpailukalenterissamme on vielä syksylle muutama kilpailu jäljellä:

10.9   Inkeroinen                          Moukarinheittokilpailut

24.9   Espoo / Otaniemi               pm-ottelut

1.10   Espoonlahti                        Heittokilpailut

2.10   Espoonlahti                        Heittokilpailut

8.10   Inkeroinen                         Heittokilpailut

15.10  Espoonlahti                       Heittokilpailut

Tuo 24.9 kilpailua on vielä avoinna...... päivitämme sivut kun kilpailu varmistuu.

**********************************************************

Olemme ensi viikon lomalla tiiviin kisakauden jälkeen, näin ollen myös liikkeemme on suljettu ke 24.8. Palaamme takaisin 29.8 maanantaina. Loman aikana tulleet sähköpostit ja tilaukset jäävät talteen, eli toimitamme tilaukset ja otamme yhteyttä 29.8 alkaen. Pelkkä loma ei ole kyseessä, vaan neuvottelemme samalla reissulla myös NIKE 2023 mallistosta ja sen toimituksista.

Kisakausi jatkuu sitten heti syyskuun alusta, myyntipisteemme on....

3.9    Raasepori, Karjaa                Seuracupin finaali

5.9    Eläintarha                           Moukarinheittokilpailut

tuon jälkeen meillä on vielä 5-8 kilpailua syys-lokakuussa, päivitämme listaa lomalta palattuamme.

KUN PALAAMME LOMALTA, MUKANAMME PALAAVAT MYÖS VORTEXIT, JOTKA OVAT OLLEET LOPPU JO JONKIN AIKAA. MM SEURACUPISSA NIITÄ ON TAAS MUKANA.

**********************************************************

MM-KISAT ovat käynnissä, muutama epäolennainen huomio kisoista......

1) Kaikki USA moukarinheittäjät miehissä ja naisissa heittivät Adidaksella !

2) Saucony heittokenkä ei sovi moukariin, olen kuullut tuon väitteen useasti, Norjan Henriksen

heitto Sauconeilla 80,87 ja MM pronssia. Kengät olivat vuosimallia 2016-2017

3) Naisten kuula voitettiin ATE Asperolla.

4) Naisten kiekon mitalit voitettiin kaikki eri kiekoilla..... kultaa Nishi Carbonilla, hopeaa Denfin Jurgen Schult Ultimate Spinillä ja pronssia Nishin High Momentilla

5) Naisten kiekon finaalissa heitettiin 8 parhaan joukkoon myös ATE Superb Spinillä ja ATE Indralla.

**********************************************************

Heinäkuun aikana jäjellä olevien kilpailujen kalenterimme näyttää tältä:

22-24.7    Janakkala                     Janakkala Games

29-31.7    Lohja                          Lohja Junior Games

eli 11 päivän aikana 7 kisapäivää....... sitten on pieni tauko Kalevan Kisojen muodossa.

**********************************************************

Kengät on päivitetty taas nettikauppaamme ajan tasalle. Viimeisen kahden viikon aikana kenkiä on myyty paljon, varastossa on vielä jäljellä kohtuullisesti kenkiä, mutta varsinkin Niken mallit ovat jo aika vähissä.

***********************************************************

Huominen tiistain 12.7 Kankaanpää Games peruuntuu meidän osaltamme sairastapauksen vuoksi, valitettavasti. Pahoittelemme asiaa...... 

***********************************************************

Tampere ja MM-kisat....... olemme Tampereella 7.7 torstaihin saakka ja meitä on hankala tavoittaa muuten kuin sähköpostilla. Vilkkaat päivät eivät anna mahdollisuutta vastata puhelimeen, kuten osa teista on varmaan huomannut. Loppuviikosta tilanne normalisoituu.

Toinen seikka on piikkarit, varastomme on huvennut ja kokojen päivitys ei ole ajan tasalla tällä hetkellä, viikonloppuna taas on...... nyt siellä nettikaupassa voi olla virheellistä tietoa.

KILPAILUKALENTERI 2022 Heinäkuu

15.7         Nurmijärvi, Klaukkala     Klaukkala Games

16.7         Kouvola                       Junior Games

17.7         Urjala                          Varstakisat

21.7         Riihimäki                      Häme Games

22-24.7    Janakkala                     Janakkala Games

29-31.7    Lohja                          Lohja Junior Games

*********************************************************

YAG.... Kiitos kaikille asiakkaille, urheilijoille ja yhteiskumppaneille kisoista. Erityiskiitos vielä erikseen Jäntin Piialle. Kivat ja vilkkaat kisat, sääkin oli perinteinen suomalainen kisa/kesäsää. Seuraavat kaksi viikkoa kauppa Nummelassa on keskiviikkoisin kiinni, koska olemme Tampereella Aikuisurheilijoiden MM-kisoissa myyntipisteemme kanssa.

Nikeltä tuli 90 pari uusiapiikkareita. Emme laita niitä nettikauppaan, vaan myymme niitä suoraan liikkestä ja kisapaikoilla missä meillä on myyntipiste.Niillä joilla koko osuu kohdalleen ennakkovarauslistassa ilmoitamme erikseen. Nyt tuli mm Superfly, Javelin, M9 ja LJ Air kenkiä. Toki 90 pariin ei hirveästi valikoimaa mahdu.

*********************************************************

NIKE..... hyvin pieni valonpilkahdus Nikeltä. Meille tulee joko juuri ennen YAG :tä tai heti sen jälkeen ennen Tampereen Veteraaniurheiijoiden MM-kilpailuja pieni erä kenkiä Nikeltä. Saimme tuon extra erän ainoana Euroopassa. Erässä on vain 90 paria kenkiä ja useaa mallia, eli ei kovin montaa paria / malli. Kenkien joukossa on SuperFly, LJ Air, Triple Jump, Long Jump, High Jump, Javelin, Rival Sprint 9, Rival M9, Rivall D10 sekä Rotational 6 ja SD II. Ennen kun vapautamme kengät myyntiin käymme läpi ennakkovaraajat.

*********************************************************

KILPAILUKALENTERI 2022 KESÄKSI  päivitetty  22.6

29.6-7.7   Tampere                      Aikuisurheilijoiden MM-kilpailut

3.7           Jämsänkoski                Pikajuoksukarnevaalit

9-10.7       Tuusula                       KYU Games

12.7         Kankaanpää                 Kankaanpää Games

15-16.7    Nurmijärvi, Klaukkala     Klaukkala Games

17.7         Urjala                          Varstakisat

18.7

21.7         Riihimäki                      Häme Games

22-24.7    Janakkala                     Janakkala Games

29-31.7    Lohja                          Lohja Junior Games

6.8           Espoonlahti                 Heittokisat

8.8           Eläintarha                    Moukarinheittokilpailut

12-14.8    Nurmijärvi, Klaukkala    SM 14-15v

3.9           Raasepori, Karjaa         seuracup

*********************************************************

PIIKKARIASIAA.....

Lähes kaikki kesän piikkarit ovat nyt varastossa. Pieni 100-150 parin erä vielä saapuu kenkiä, erässä on Nike, Adidas, Puma ja Asics kenkiä. Kengät saapuvat näillä näkymin ennen YAG kilpailuja, joten siellä ne ovat tuoreeltaan myynnissä. Nikeä on tällä hetkellä varastossa enää reilu 250 paria ja määrä vähenee koko ajan. Päivitämme kesäkuun kilpailut kalenteriimme viikonlopun aikana. Alla on tämän hentkinen kilpailukalenterimme.

KILPAILUKALENTERI 2022 KESÄKSI  päivitetty  29.5

Ohessa on kilpailukalenteri tulevan kesän kilpailuihin joissa olemme myyntipisteinemme paikalla. Listaan tulee vielä täydennyksiä, mutta tässä ensimmäiset varmistuneet kilpailut:

tuossa on toukokuun kilpailut.....   kesä-elokuussa kilpailuja on paljon, tässä vaiheessa voisi mainita mm

16-19.6    Lahti                           YAG

29.6-7.7   Tampere                      Aikuisurheilijoiden MM-kilpailut

3.7           Jämsänkoski                Pikajuoksukarnevaalit

8-9.7        Tuusula                       KYU Games

12.7         Kankaanpää                 Kankaanpää Games

15-16.7    Nurmijärvi, Klaukkala     Klaukkala Games

21.7         Riihimäki                      Häme Games

22-24.7    Janakkala                     Janakkala Games

29-31.7    Lohja                          Lohja Junior Games

12-14.8    Nurmijärvi, Klaukkala    SM 14-15v

3.9           Raasepori, Karjaa         seuracup

Noiden kilpailuiden lisäksi kalenteriin tulee muitakin tapahtumia. valitettavasti emme pääse aikataulullisista syistä kaikkiin paikkoihin, jonne haluaisimme ja meitä pyydetään. Päivitämme kilpailukalenteria jatkossa kun tilanne muuttuu.

******************************************************************

Saimme juuri äsken epämukavia uutisia Nikeltä. Nike on peruuttanut At Once tilaukset ympäri Eurooppaa ja muuta maailmaa, oikeastaan kukaan ei saa mitään. Nikellä on Koronasta johtuen suuria toimitusvaikeuksia, varastoissa ei ole mitään. Meillä on kuitenkin jatkuva yhteys Nikeen, mutta nyt tilanne näyttää kesää silmällä pitäen todella huonolta.

Suomeksi tuo tarkoittaa sitä, että kenkiä ei ole tulossa. Kenkiä ei tahdo olla myöskään Euroopassa koska me olemme lähettäneet kenkiä myös muihin maihin. Lisäksi Nike supistaa edelleen sopimuskumppaneitten määrää, tietojen mukaan mm Global Sport in Sweden on menettämässä sopimuksensa Niken kanssa yli 20 vuoden hyvin sujuneen yhteistyön jälkeen. Tälle vuodelle jäivät tulematta kaikki MaxFlyt, Air Victoryt, Dragon Flyt ja kaikki keihäspiikkarit.

Ainoat positiiviset asiat Niken kanssa ovat ne, että saimme kuitenkin hieman vajaa 600 paria uusia Niken piikkareita ja heittokenkiä tälle kaudelle. Isompi asia on vielä se, että saimme kutsun Nikeltä, elokuussa ja marraskuussa matkustamme palaveriin Niken kanssa koskien vuoden 2023 malleja. Tuolloin Koronan aiheuttamat ongelmat pitäisi olla takanapäin. Meillä on alustava sopimus kaudesta 2023 Niken osalta, mutta siitä eteenpäin jatko on epävarma.

Niken lisäksi myös PUMA on perunut kaikki toimitukset, myös meille, varastoissa ei ole heilläkään mitään. Olemme kuulleet että myös lenkkareiden ja juoksutossujen saatavuudessa on ollut isoja ongelmia lähes kaikilla valmistajilla ja ongelmat lisääntyvät vielä kesän alkaessa.

Kaikesta huolimatta varastossamme on reilu 1300 paria piikkareita ja heittokenkiä, näistä noin 380 paria on vielä Nikeä. Niket tulevat kuitenkin loppumaan viimeistään Tampereen Master MM-kilpailuissa heinäkuun alussa. Samoin kesän mittaan varastostamme myydään loppuun Pumat, Sauconyt, Mizunot ja Adidakset.

Toivottavasti yleisurheilukausi alkaa hyvin ja uutiset ovat jatkossa parempia.

******************************************************************

KILPAILUKALENTERI 2022 KESÄKSI

Ohessa on kilpailukalenteri tulevan kesän kilpailuihin joissa olemme myyntipisteinemme paikalla. Listaan tulee vielä täydennyksiä, mutta tässä ensimmäiset varmistuneet kilpailut:

21.5  Espoonlahti                         Espoonlahden heittokisat

22.5  Nurmijärvi, Klaukkala            pm-viestit 9-15v UudYu

23.5  Helsinki, Eläintarha               Moukarinheittokilpailut

28.5  Helsinki, Eläintarha               Aikuisurheilun SM-viestit

29.5  Vantaa, Hiekkaharju             KLL Mestaruuskilpailut

30.5  Nurmijärvi, Klaukkala            Klaukkalan Sprintit

tuossa on toukokuun kilpailut.....   kesä-elokuussa kilpailuja on paljon, tässä vaiheessa voisi mainita mm

16-19.6    Lahti                           YAG

29.6-7.7   Tampere                      Aikuisurheilijoiden MM-kilpailut

3.7           Jämsänkoski                Pikajuoksukarnevaalit

8-9.7        Tuusula                       KYU Games

12.7         Kankaanpää                 Kankaanpää Games

15-16.7    Nurmijärvi, Klaukkala     Klaukkala Games

21.7         Riihimäki                      Häme Games

22-24.7    Janakkala                     Janakkala Games

29-31.7    Lohja                          Lohja Junior Games

12-14.8    Nurmijärvi, Klaukkala    SM 14-15v

3.9           Raasepori, Karjaa         seuracup

Noiden kilpailuiden lisäksi kalenteriin tulee muitakin tapahtumia. valitettavasti emme pääse aikataulullisista syistä kaikkiin paikkoihin, jonne haluaisimme ja meitä pyydetään. Päivitämme kilpailukalenteria jatkossa lähes viikottain.

******************************************************************

NIKE -heittokengät, Rotational 6 ja SDII........ viime vuonna heittokengät loppuivat jo toukokuussa kokonaan. Täksi vuodeksi heittokenkiä on saatu hyvin, tällä hetkellä Rotationalia on hyllyssä kaikkia kokoja välillä UK 5,5 - UK 10,5 ja SD kenkää aina koosta UK 3,5 kokoon UK 10,5 saakka. SD kengissä on joitain kokoja jo loppu. Nikejä tulee heittokenkinä pieni täydennys huhti/toukokuun lähetyksessä ja sen jälkeen kesän mittaan uusia ei varmaankaan saada. Tällä hetkellä Niken heittokenkiä on reilu 100 paria eli ne tulevat loppumaan Lahden YAG ja Tampereen Master MM -kisojen tienoilla, osa kokoja jo aiemmin. Myös Puma -heittokenkää on vielä muutamia kymmeniä välille 40,5 - 46.

NIKE -kengistä muuten sellainen huomio, että uutta LJ AIR -pituuspiikkaria ja muita tämän vuoden malleja on vielä jonkin verran. Kokonaisuutena varastossa on vielä vajaa 400 paria Nikea ja uudessa tilauksessa tuo määrä melkein tuplaantuu (toivottavasti) ja siinä ovat sitten tämän kesän Niket.

Tulevan kesän kisakalenteri julkaistaan huhtikuun puoliväliin mennessä, kilpailuja joissa kierrämme on lähes joka viikoloppu, aina elokuun puolivälin 12-14pv Nurmijärven SM 14-15 ja seuraavan viikonlopun Janakkalan pm 9-15v saakka.

*******************************************************************

ATE :n kuorma saapui eilen varastoomme, ensi kesän kiekot, kuulat ja moukarit muiden välineiden kanssa on nyt hyllyssä. Päivitämme ensi viikon aikana nettisivumme ajan tasalle, kunhan saamme ensin toimitukset ajantasalle.

Ensi viikonloppuna olemme vielä halleissa kilpailuissa myyntipisteemme kanssa, kuten seuraavanakin....

27.3  Liikuntamylly, Helsinki    Keväthallit 7-15v

3.4   Liikuntamylly, Helsinki     Pohjola Junior GP 9-15v

*******************************************************************

NIKE -asiaa

Meille on tullut muutaman viikon sisällä useita yhteydenottoja mm Niken kenkiin liittyen. Me emme ota asiakkailta ulkomaisista nettikaupoista tilattuja kenkiä myyntiin, emme vaihda niitä toiseen kokoon, emme ota kenkiä vaihdossa emmekä hoida niiden kenkien takuuasioita. Syynä on tietenkin takuuvastuu ja verotus.

Vaikka myymme suuren määrän mm Niken kenkiä, Niken toiminta ei ole sillä tavalla globaalia, että tuotteen voisi esim vaihtaa missä hyvänsä toiseen tms, kaikki kauppiaat ovat yksittäisiä yrittäjiä. Meidän myymistämme tuotteista palautukset, vaihdot ja takuut hoituvat tietenkin ihan normaalisti.

********************************************************************

UUTISIA NIKELTÄ.......

Nikeltä saapuu meille viikon 12 alussa pieni lähetys (60 paria), lähetyksessä on eri hyppypiikkareita (pituus, loikka, korkeus) sekä sprinttipiikkareita JA Fly 3 ja Zoom 400. Mitään muuta Nike ei nyt lähetä. Niken varasto on kokonaan tyhjä tällä hetkellä.

Nikellä on kolme iso sesonkia piikkareille, seuraava on nimeltään AT ONCE ja sen piikkarit toimitetaan huhti/toukokuun vaihteessa. Tuohon lähetykseen on siirretty meiltä puuttuvat noin 300 paria piikkareita. Tuossa lähetyksessä on muutamia puuttuvia kenkiä ja KAIKKI Javelin Elite -keihäspiikkarit, D10 yleispiikkarit ja MaxFly pikajuoksupiikkarit. Piikkareista tulee olemaan suuri pula keväällä ja kesällä, ongelma ei ole Ukrainan sota, vaan Korona epidemia, joka ohi menostaan huolimatta vaikeuttaa ihan kaikkea vielä tänä vuonna.

Positiivistä on se, että nyt hyllyssä on reilu 500 paria Nikeä, mutta MaxFlyn puuttuminen edelleen on tosi ikävä asia. Meillä on jonotuslista MaxFly kenkiin, jos ja kun MaxFlyt tulevat tilatun mukaisesti, kaikille jonossa olijoille riittää vielä tuota kenkää, mutta muuten sitä ei vapaaseen myyntiin enää hirveesti jää.

Ensi viikolla saapuu ATE :n kontti, sen jälkeen varastostamme puuttuu vain PUMAn, SAUCONYn ja NIKEn viimeiset toimitukset tällä vuodelle.

*******************************************************************

KILPAILUKALENTERI HALLIKAUDELLE 2022

Meillä on myyntipiste seuraavissa kilpailuissa tämän hallikauden aikana:

27.3  Liikuntamylly, Helsinki    Keväthallit 7-15v

3.4   Liikuntamylly, Helsinki     Pohjola Junior GP 9-15v

*******************************************************************

LISÄÄ NIKE -UUTISIA..... Niken lähetyksiä on tullut tasaisesti. Lähetyksiä saapuu meille vielä helmikuussa viikolla 7, maaliskuussa viikolla 10 tai 11 ja huhtikuussa viikolla 14.

Seuraavassa lähetyksessä helmikuussa on korkeuspiikkareita, JA Fly -piikkareita, D10 -yleispiikkareita ja muitakin kenkämalleja, joista ei ole varmuutta.

Huhtikuun toimituksessa saapuvat mm loput SD2, Rotational 6 ja Javelin Elite -kengät.

Maaliskuun erään on luvattu MaxFly, SuperFly ja loput pituushypyn LJ Air -mallista. Isoin koko joka tulee LJ Air mallista on koko 44,5 (UK 9,5 - US 10,5).

Nyt varastossa on noin 400 paria Nikea, lisää tulee vielä reilu 300 paria, jos korona ei sotke Niken toimituksia, kuten sillä on ollut nyt tapana viimeiset kaksi vuotta.

PÄIVITÄMME TÄNNE HALLIKILPAILUKALENTERIN TÄLLÄ VIIKOLLA (vk 6)

********************************************************************

NIKE -UUTISIA..... Nikeltä tuli uusi lähetys, lähetyksessä on SD heittokenkää, D10 yleispiikkaria ja uutta huippu pituushyppypiikkaria, Nike Zoom Long Jump Elite Air -kenkää. Kenkiä tuli pieni määrä, n 50 paria. Kengät tulevat tällä viikolla kauppaan, kun olemme purkaneet varausjonon. Mitään varmuutta lupauksista huolimatta ei ole, että näitä kenkiä tulisi lisää. Tätä pituuspiikkaria tuli kokoja 37,5  - 44.

*********************************************************************

Vuosi vaihtuu, uuden vuoden myötä moneen tuotteeseen tulee uudet hinnat. Covid on aiheuttanut raaka-ainekustannusten ja erityisesti kuljetuskustannusten nousua.

Meillä tämä näkyy pieninä hinnannousuina joissain tuotteissa, tosin Niken Rotational -heittokenkä on nyt 10 vuotta peräkkäin saman hintainen. Suuri hinnan nousu tulee kahden valmistajan tuotteisiin, POLANIK ja KONRAD WIESE. Näiden hinta nousee jopa 20% tai enemmän.

Muutamme hinnat ensi viikon aikana ennen 10. tammikuuta, muutokseen saakka mennään vanhoilla hinnoilla. Erityisesti Polanikin tuotteissa tilaus kannattaa tehdä nyt viikonlopun tai ihan alkuviikon aikana.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluvasta vuodesta ja toivotamme kaikille hyvää uutta vuotta 2022.

**********************************************************************

Liikkeemme on suljettu ke 15.12. ja avoinna taas normaalisti ke 22.12. klo 15 – 20

Seuraavat nettikaupan lähetykset lähtevät  ke 22.12 aamulla.

*****************************************************************

Joulukuu - Tammikuu mainos

******************************************************************

HALLIKAUSI ALKAA......

su 28.11  Liikuntamylly    Marrashallit    olemme paikalla myyntipisteen kanssa

päivitämme hallikilpailukalenterin tänne sivuille ensi viikon aikana.

***************************************************************

Nike Rotationalit ovat hyllyssä. Seuraavana ootetaan pikajuoksupiikkareita Nikeltä. BLACK FRIDAY.... meille tulee tänä vuonna 21 vuotta täyteen urheilukauppaa. Tästä syystä meillä Black Friday kestää viikon, 22.-28. marraskuuta. Sivuille tulee oma otsikko, Black Friday tuotteina on 21 kpl erilaisia urheiluvälinettä tai -tarviketta. Käy kurkkaamaassa ja tee ostokset ajoissa, tuotteiden hinta on voimassa niin kauan kuin niitä riittää em aikana.

*****************************************************************

Tänään tiistaina 2.11 saapui Puma. Päivitämme Puman pikajuoksu, pituushyppy ja loikkakengät kuten heittokengätkin sivuillemme heti kun olemme purkaneet varauslistan, jotta ennakkovarauksen tehneet saavat kenkänsä.

Niken Rotationalien ensimmäinen erä n 80 paria saapuu perjantaina - maanantaina. Ne tulevat nettikauppaan vasta varauslistan purkamisen jälkeen, varauksia on useita kymmeniä, eli paljon ei nettikauppaan siirry.

Uusi Rotational erä n 90 kpl tulee siitä reilun viikon kuluttua, siinä olevista kengistä lähes kaikki tulevat nettikauppaamme.

Niken hiilikuitupiikkareita SuperFly, MaxFly, DragonFly ja myös pituushyppy hiilikuitupiikkaria tulee, ajankohta on avoin, Nikella on suuria toimitusvaikeuksia. Joka tapauksessa oletusarvona on saada niitä tämän vuoden puolella.

*****************************************************************

Perjantaina 29.10 meille saapuu ilmoituksen mukaan Niken Rival Sprint S9 ja JA Fly 3 -piikkarit.

Myös Puma on tulossa muutaman päivän sisällä. Seuraavana tulevat Niken Rotationalit, joista osa saattaa tulla jo perjantain 29.10 toimituksessa. SD kenkää on vielä kaikkia kokoja, mutta ei useita kappaleita.....

******************************************************************

Ensimmäiset kengät ovat hyllyssä, Nike SD saapui eilen. Seuraavana 5-15pv sisään saapuvat JA Fly 3 -sprinttipiikkari ja Rotational 6 heittokenkä. Myös Pumaa odotellaan ensi viiikolle.

******************************************************************

Ulkoratakausi on päätöksessään ja hallikautta odotellaan, tässä on uutisia kengistä.....

PUMA

Puman kenkiä saapuu meille ensi viikon lopulla / seuraavan viikon alussa. Pumalta tulee pikajuoksu-, pituus-, loikka- ja heittokenkää. Väri kengillä on valkoinen / musta. Päivitämme koot sivuillemme heti kun kengät ovat varastossa.

NIKE

Niken lokakuun toimitukset alkoivat, kengät tulevat malleittan erissä, esimmäisenä meille saapuu ensi viikon lopussa / seuraavan alussa Nike SD II -heittokenkä, näitä kenkiä tulee noin 100 paria, päivitämme koot nettisivuillemme heti kun kengät saapuvat. Seuraava saapuva kenkämalli on Nike Rotational 6, siihen meillä ei ole vielä päivämäärää..... Niin ja ensi vuoden Niken kenkien värin osaamme sanoa heti, kun kengät ovat meillä, ennakkotietoa väristä emme saaneet !

********************************************************************

Olemme palanneet lomalta ja toimitukset jatkuvat normaalisti.

ELÄINTARHAN MOUKARI JA PAINONHEITTOKILPAILUT

Eltsussa oli kesällä yhdeksät HPV :n järjestämät heittokisat. Osallistujia oli yhteensä 75 eri heittäjää, kisoissa oli yhteensä 255 lajisuoritusta.

Perinteiset arvontapalkinnot osuivat seuraaville:

4 moukarinvartta (Ate 2 + Polanik 2)  Max Lampinen  SomE

Tartuntaspray ja urheiluteippi   Satu Lehtonen  LahtiSp

Peak -urheilukassi  Erika Tanninen  KU-58

Voitot jaetaan urheilijoille vaikkapa Espoonlahden heittokisoissa 2-3.10 tai muuten.

********************************************************************

Liikkeemme on avoinna ke 1.9. klo 15 - 18 ja liike on kokonaan kiinni ke 8.9.

Pidämme pienen loman vilkkaan kesän jälkeen, puhelimellakaan ei aina tavoita tuona aikana mutta sähköpostiin vastaamme säännöllisesti.

Olemme avoinna taas normaalisti ke 15.9. klo 15 - 20

**************************************************************

Olemme paikalla vielä ensi viikon kisoissa Riihimäellä, sitten pidämme pienen loman. Toivon mukaan saamme Riihimäelle lähetyksen Niken Rival S9 2022 sprinttipiikkareita, niitä on tulossa noin 80 paria ja ne tulevat joko viikonlopuksi tai heti viikonlopun jälkeen.

28-29.8 Riihimäki    pm 9-15v        OLEMME PAIKALLA MOLEMPINA PÄIVINÄ KLO 10-16

Meillä ulkoratakausi päättyy lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna ESPOONLAHDEN heittokisoissa 4-5.10

*********************************************************************

PÄIVITIMME KILPAILUKALENTERIAMME JOKA ON TÄMÄN KENKÄTARJOUKSEN ALAPUOLELLA.

Kenkätarjous ! 24.5-15.7 meillä on nettisivuilla kolmen kenkämallin tarjous:

Health Sprint  50,-

Health New Javelin 60,-

Health High Jump  50,-

Hinnat ovat voimassa vain nettikaupassa 15.7 saakka !!!

*********************************************************************

Kesä 2021 lähestyy, tällä hetkellä kilpailukalenteristamme löytyvät seuraavat toukokuun ja kesäkuun alun kilpailut:

10.6  Raasepori   Aktia Junior Games 1

13.6  Eläintarha   Pohjola Junior GP

14.6  Eläintarha   Heittokilpailut

17.6  Eläintarha   Hyvän tuulen kisat HIFK

18-20.6 Tuusula   KUY Games

Tuusulan jälkeen olemme lomalla jolta palaamme Juhannuksen vieton jälkeen !

Kesäkuulle saattaa tulla vielä pari muutakin kilpailua.

Päivitämme kalenteria tilanteen edetessä.

Heittokengät tulevat olemaan iso ongelma tulevana kesänä. Tässä vaiheessa vuotta meillä pitäisi olla varastossa noin 200-250 paria heittokenkiä, nyt on 20 paria (päivitetty 1.6.2021). Uuden Niket tulevat lokakuussa, Sauconyt keväällä 2022, Adidaksesta ei ole tietoa. Puman heittokenkä on ainoa mahdollisuus lisäkenkiin kesän aikana eikä sekään lisätilaus näytä kovin todennäköiseltä toteutua.

*************************************************************************

Kesän mittaan isoimmat jo varmistuneet kisat ovat

1.7  Lohja           Karnevaalit, kiekko

4.7  Lohja           Karnevaalit, kiekko

16-18.7 Janakkala  Janakkala Games

23-25.7 Lappeenranta  YAG

27.7  Riihimäki      Häme Games

30.7-1.8 Mikkeli    AUL SM-kisat

30.7-1.8 Lohja     Lohja Junior Games

6-8.8  Hyvinkää    SM 16-17

21-22.8 Raasepori   SM ottelut

Kilpailuja kalenteriin tulee liää varmaankin 20-30 kpl. Arvelemme että ulkoratakausi jatkuu kesäkuun alusta tiiviinä syyskuuhun saakka.

Välineistä väliaikatietona, että ATE :n kuorma on tänään saapunut Southamptonin satamaan, josta se jatkaa Hollannin kautta meille.

Nemethin keihäitä tuli lähetys, paljon vähemmän mitä tilasimme, mutta jotain kuitenkin. Keihäät tulevat nettikauppaan tällä viikolla.

******************************************************************************

Välineistä....

ATE :n 2021 kevään kuorma on laivassa ja saapumassa muutaman päivän kuluttua Suezille ja siitä kohti Eurooppaa. ATE :n välineitä on vielä kohtuullisesti, mutta odotamme kuitenkin innokkaina täydennystä.

Niken piikkareita on jäljellä nyt n 450 paria, Pumaa 150 paria ja muitakin kenkiä kohtuullisesti. Parimäärä vähenee kuitenkin hyvää tahtia.

Negatiivisimmat uutiset Covidin myötä koskevat Nemethin keihäitä. Tälle hetkellä uusi keihäitä ei valmisteta, varastosta myydään niitä mitä siellä on valmiina, jotkin mallit ovat kokonaan loppu, mutta valikoima on vielä hyvä. Tosin koko Eurooppa käy varastossa ostoksilla, joten viimeistään kesäkuun alussa varasto lienee tyhjä. Nemethin jatkosta emme osaa vielä sanoa varmuudella mitään, mutta tilanne ei näytä hyvältä.

Muutama sana pesäpallostakin.....

Miesten Superpesiksessä KAMA ja IPV pelaavat Suomi Pro -pesäpalloilla kauden 2021, palloja on käytössä muissakin superpesiksen seuroissa. Myös miesten Ykköspesiksessä Suomi-Pesiksen pallot ja mailat ovat hyvin edustettuina. Päivitämme pesissivumme toukokuun alussa ajantasalle valikoiman suhteen.

Pesispiikkareissa VJ-Sportin Suprat ja Boldit ovat saapuneet, miten kauan ne riittävät on pieni arvoitus, mutta arvelen ainakin toukokuun ajan löytyvän vielä kaikki kokoja. Värikkäistä Boldeista malleina ovat pinkki Bloom ja vihreä Grasshopper.

Pesäpallon ikipiikit, ne oikeat ja kestävät, ovat valikoimissamme vielä 2021 ja 2022, sen jälkeen ne katoavat markkinoilta, kovametalla, jota piikin kärjessä on, ei valmisteta enää 2022. Tämän vuoden ajan piikkejä löytyy 100% varmuudella, ensi keväänä tilanne on toinen, varaudumme tilanteeseen kuitenkin hyvällä varastolla.

******************************************************************************

Piikkariasiaa....

Niken piikkarit saapuvat varastoomme tällä viikolla, ne ovatkin viimeiset Niket ennen lokakuuta, ainakin näillä näkymin. Mukana on mm Rotational -heittokenkiä, ne tosin menevät kaikki ennakkovaraajille, eikä niitä riitä aivan kaikille. Saimme vain noin kolmasosan tilaamastamme kenkäerästä, reilu 150 paria. Mm SD -kenkiä eikä keihäspiikkareita tullut yhtään paria. Tilanne ei ole hirveen hyvä Niken osalta kesää silmällä pitäen.

EM-halleissa Torunissa pistin merkille Puman. Useilla Euroopan huipuilla oli Pumat, joko hyppylajeissa (kaikissa) tai pikamatkoilla. Myös miesten kuulassa Pumat oli kahdella finalistilla jalassa. Puman heittokenkiä saimme vielä pienen määrän lisää (n 30 paria) nekin saapuvat meille tällä viikolla.

*******************************************************************************

Talven viimeistä erää Niken piikkareita ja heittokenkiä odotellaan edelleen. Osa on jo meillä Hollannissa valmiina lähetettävänä, mutta puuttuvia Dragon Fly ja Rotational kenkiä odotellaan vielä. Samalla tämä taitaa olla viimeinen erä ennen joulukuussa saapuvia vuoden 2022 malleja. Kesällä tosin saamme vielä n 200 parin erän Nikejä mutta vain D10 yleispiikkaria ja S9 sprinttipiikkaria.

Moukarinheittäjille sellainen info, että Polanik valmistaa nyt taas myös 130mm moukarinkahvoja, 110, 115 ja 120mm lisäksi. 130mm kahvoja saa suorana ja curvena, ne ilmestyvät nettikauppaamme tällä viikolla.

Nike Zoom 400 OG  sprinttikengät tulevat loppumaan ennen toukokuun alkua nykyisellä tahdilla, vaikka varasimme niitä mielestäme riittävästi. Tällä hetkellä löytyy vielä kaikkia kokoja.

VJ-Sportin pesispiikkareista voi mainita että tämän vuoden värikkäinä kenkinä jatkavat Bold- -mallissa sekä Bloom (pinkki) että Grasshopper (vihreä) mallit.

Treeni- ja koordinaatiovarusteista voisi mainita että meillä on tällä hetkellä valtakunnan laajin valikoima aidoissa. Muovisia koordinaatioaitoja löytyy 15, 23, 30, 38, 45, 50 ja 60cm korkeina. Lisäksi alumiinista Push Back aitaa löytyy kolmena kokona, Movemakersilta löytyy säädettävä 30-60cm aita sekä Step-aita. Muovisestakin aidasta löytyy edullinen aita jossa on kaksi korkeutta 15 ja 23cm.

*******************************************************************************

Nikeltä tuli tänään ilmoitus, että he eivät toimita tilattuja kenkiä Covid -19 tilanteesta johtuen kenellekkään.

Tilanne normalisoituu syksyllä. Lokakuussa kuulemma toimitetaan normaalisti kengät kaudelle 2022. Eli tilanne on enemmän kuin huono. Suurin ongelma on heittokengät Rotational 6 ja SD 2, niitä ei käytännössä tule. Saamme kuitenkin jo tehtaalta lähteneen lähetyksen helmikuun aikana. Siinä on mm Super Fly ja Dragon Fly piikkareita, sekä yksittäisiä heittokenkiä ja keihäspiikkareita, piikkareita tulee vajaa 150 kpl.

Sama tilanne koskee koko Eurooppaa, jos kenkiä (Super Fly, Rotational ja SD) kuitenkin ilmaantuu jostain (käytännössä talliurheilujoille varatusta varastosta), niin olemme niiden osalta ensimmisenä jonossa noiden mallien osalta.

*******************************************************************************

Puman piikkarit saapuvat varastoomme tämän viikon lopulla. Helmikuun alussa saapuvat Niken loput kengät, mm Rotationalit ja SD -heittokengät, samoin kaikki Alu Push Back ja koordinaatioaidat kaudelle 2021.

Samassa Aita -kontissa tulee myös uutuuksiam 500gr PVC -kiekko lapsille, samoin Vinyyli moukari 500gr.

Noiden tuotteiden kuvat ja tiedot ilmestyvät nettikauppaamme heti kun tavarat ovat perillä.

*******************************************************************************

Ensi viikolla varastoomme saapuu Niken kenkien ensimmäinen erä vuodelle 2021. Lähetyksen jälkeen varastossamme on kaikki Niken loikka-, pituus- ja korkeuspiikkarit sekä Zoom 400 -pikajuoksupiikkarit ja kaikki kauden 2021 keihäspiikkarit.

Heittokengät Rotational ja SD saapuvat varastoomme vasta helmikuun ensimmäisellä viikolla.

Tälle vuodelle olimme tilanneet noin 1200 paria Niken kenkiä, koronasta johtuen tulemme saamaan vain noin 650 paria. Määrä on kuitenkin suhteessa suurimpia määriä mitä kauppiaat ovat Euroooppaan saaneet.

Tilanne näytti vielä hyvältä joulukuun alussa, mutta Korona vaikeuttaa toimituksia ja valmistusta koko tulevan vuoden ajan.

Nettikaupassamme on jo tuo Nike Zoom 400 -sprinttipiikkari, kokoja löytyy välillä 37,5-45,5.

*******************************************************************************

Loppiaisena 6.1 liike on suljettu, paitsi tarvittaessa olemme paikalla. Jos aiot käydä loppiaisena, soita ennakkoon, niin olemme sovittuna aikana paikalla.

Niken kengät ovat myöhässä, odottelemme vielä joulukuun lähetystä, se tulee kahdessa osassa, puolet ensi viikolla ja toinen puolista helmikuun ensimmäisellä viikolla.

Niken kengistä voisi sanoa, että kun ne tulevat nettisivuillemme, hanki ne heti, jos aiot saada niitä. Ainoastaan Rival Sprint ja D10 yleispiikkari ovat hyvin saatavana vuoden läpi, ainakin näillä näkymin. Muuten erikoiskenkien saatavuudessa tulee ongelmia, erityisesti pituus-, heitto- ja keihäspiikkareiden suhteen.

*******************************************************************************

Joulu on lähestymässä, tässä on muutamia uutisia lähinnä ensi vuoden urheilukenkätilanteesta:

NIKE 2021 - Niken kenkää on varastossa tällä hetkellä vielä kohtuullisesti, korkeus-, pituus-, loikka, Matumbo-, Victory-, Distance 10 ja Sprint 9 piikkareita. Niken täydennys saapuu meille joulukuussa, tai oikeastaan kaksi täydennystä. Tuossa täydennyksessä on mm heittokenkiä Rotational, SD ja Javelin Elite sekä pikajuoksupiikkaria Super Fly. Kun kengät tulevat nettikauppaamme, suosittelemme tekemään tilauksen heti.

Herra Koronan ansiosta tämä on ainoa toimitus mitä Nike näillä näkymin toimittaa, parhaat lajikengät se toimittaa vain omille urheiljoilleen tänä kesänä, kauppiaille ei kenkiä valmisteta 2021 kesälle ollenkaan. Kesällä 2021 saamme vain Sprint 9 pikajuoksupiikkaria ja Distance 10 yleispiikkaria. Ne tulevat kesäkuussa. Elokuun lopussa on pieni mahdollisuus saada erikoiskenkiä, en luota siihen ollenkaan. Onneksi teimme täydennystilauksen jo heinäkuussa jonka vuoksi saamme tämän kenkäerän. Värit ovat 2021 värejä, tarkempaa tietoa meillä ei vielä ole.

PUMA 2021 - Puman kenkää meille tulee helmikuussa 2021. Pumalta tulee pikajuoksupiikkari, pituuspiikkari, loikka/seiväspiikkari ja heittokenkä, mahdollisesti korkeuspiikkari. Puma ei toimita Scandinaviaan kausiväriä, joka on valkoinen, saamme kaikki Pumat keltaisina.

SAUCONY 2021 - Sauconyn kengät ovat saapuneet, ne tulevat nettikauppaamme pian, osa on jo siellä. Ainoana puuttuvana mallina on heittokenkä, sen tilanne on edelleen avoin ja se on ainoa täydennysmalli jota saapuu Sauconyltä (toivottavasti) tulevalle kesälle.

Muista merkeistä.....

Do-Win - monivuotinen yhteistyökumppanuutemme päättyy näillä näkymin, jäljellä on vain punttikenkiä, ja satunnaisia heittokenkiä.

Health - näistä kengistä löytyy korkeus-, pituus ja keihäspiikkarit sekä yleispiikkareita.

Mizuno - ostimme Scandinavian loppuvaraston, nämä loppuvat tänä vuonna kokonaan, vielä löytyy pikajuoksukenkää ja yleispiikkaria / distance kenkää.

Asics - Asicsin valikoimista löytyy meiltä kestävyyskenkää, muutama korkeuspiikari ja hyppypiikkari. Keihäspiikkari on selvityksen alla.

Adidas - vuoden 2020 malleja löytyy vielä joitain hyppyihin ja juoksuihin sekä muutama Throwstar -kenkä. Adidaksen tilanne näyttää hieman valoisammalta. Tiedotamme siitä paikkoin lisää.

Heittovälinetilanne on hyvä, uusi, kaikkien aikojen suurin kuormamme saapuu maalis-huhtikuussa 2021. Kaikkia välineitä pitäisi olla riittävästi koko kauden 2021 ajan.

Toivotamme kaikille hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta 2021. Pysykää terveenä !

      Harri ja Rea

*******************************************************************************

BLACK FRIDAY on tulossa. Meillä Black Friday tarjouksia on omalla sivullaan yhdeksän kappaletta. Tarjoukset tulevat sivulle torstaina 26.11 klo 18 ja poistuvat sieltä lauantaina 28.11 klo 9 aamulla. Tuossa reilussa vuorokaudessa tuotteet ovat poikkeukselliseen hintaan..... Käy kurkkaamassa !

BLACK FRIDAY HINNAT OVAT VOIMASSA VAIN NETTIKAUPASTA TILATUISSA TUOTTEISSA. EI VARAUKSIA TAI PUHELINTILAUKSIA !

*******************************************************************************

Ulkoratakausi on ohi kaudelta 2020, kiitokset vielä tämän viikonlopun Espoonlahden heittokilpailujen järjestäjille.

Ensi vuonna valikoimissamme ovat välineissä:

ATE, Denfi, Nelco, Nishi, Nordic ja Polanik, eli juuri ne välineet jotka löytyvät myös arvokisojen välinevalikoimista. Tarjonta näiden eri valmistajien tuotteista laajenee edelleen. Meille voi myös antaa palautetta, jos haluat jonkun tuotteen valikoimiimme, ota yhteyttä.

Kengissä ensi vuonna meillä on Nike ja Puma sekä mahdollisesti kolmas iso merkki, sen lisäksi meiltä löytyvät Asics, Adidas, Health, Saucony ja Do-Win -lajikengät.

Sauconyn kenkiä tulikin jo viime viikolla varastoon, pikajuoksu-, kestävyys- ja yleipiikkareita, mutta ei vielä heittokenkiä. Sauconyt ilmestyvät sivuilemme ensi viikon aikana. Suurimman mielenkiinnon on kuitenkin viime päivinä saanut aikaan meille saapuneet Puma heittokengät.

Välineistä erikseen voisi mainita ATE Fuego -moukarit, joilla mm Henri, Silja, Max ja Aapo ovat päässet hyviin metrimäärään. Harjoitusintoa heille ja kaikille muillekkin kohti kautta 2021 !

**********************************************************************************

Keskiviikkona 23.9 liikkeemme on suljettu, olemme lomalla. Meidät tavoittaa kuitenkin sähköpostitse. Olemme taas rivissä perjantaina 25.9 alkaen.

**********************************************************************************

Viikonloppuna on edessä SM -Viestit Karhulassa. Piipahda myyntipisteellämme katsomassa uutuuksia.

Kaudelle 2021 piikkarivalikoimamme täydentyy Niken lisäksi ainakin PUMA -piikkareilla. Pumasta valikoimiimme tulevat pro pikajuoksupiikkari, keskimatkanpiikkari, pituus-, loikka- ja korkeuspiikkarit sekä heittokengät.

Kansainvälisissä kilpailuissa Nike, Puma ja Adidas ovät suosituimmat kenkävalmistajat, katsotaan löytyykö sama trio myös meidän hyllystämme kaudella 2021 !

SM-Viestien jälkeen päivitämme tiistaina nettisivumme kenkien osalta, sivuille ilmestyvät mm Puma ja Adidas -piikkarit joita on jäljellä Karhulan viestien jälkeen.

***********************************************************************************

Kilpailukausi lähestyy loppuaan mutta vielä on kesää ja kisoja jäljellä.

SM-Viesteissä Karhulassa esittelemme uuden kenkämerkin kaudelle 2021, joka tulee valikoimiimme ensi kaudelle Niken rinnalle. Tule ja käy kätsastamassa uutuus, tosin jo aiemmin tunnettu huippumerkki.

Kilpailukalenterimme tällä hetkellä:

5.9       Ikaalinen                Seuracup finaali A-sarja

7.9       Helsinki, Eläintarha   Heittokilpailut

12-13.9  Kotka, Karhula       SM-Viestit

3-4.10  Espoonlahti            Heittokilpailut

************************************************************************************

ATE 20

21 välinekuorma saapui varastoomme. Kuormassa on mm uudet ASPERO -kuulat sekä FUEGO ja TIERRA moukarit. Välineet täydentyvät nettisivuillemme tämän viikonlopun aikana.

Myös kilpailukalenterimme on nyt lopullisessa muodossa.

22.8     Kuusankoski           Suomen Aikuisurheiluliiton SM-viestit

23.8     Raasepori, Karjaa     NÅIDin 9-13 v pm-kilpailut

24.8     Helsinki, Eläintarha   Heittokilpailut

29.8     Espoo, Leppävaara   Nåidin ja Helsyn pm-viestit

5.9       Ikaalinen                Seuracup finaali A-sarja

7.9       Helsinki, Eläintarha   Heittokilpailut

12-13.9  Kotka, Karhula       SM-Viestit

3-4.10  Espoonlahti            Heittokilpailut

************************************************************************************

Ulkokautemme päättyy Espoonlahteen 3-4. lokakuuta, mutta ensi viikon ja lokakuun väliin jää noin 10 kilpailua, joissa olemme myyntipisteemme kanssa. Aloitamme niiden julkaisemisen viikonlopun aikana kun saamme aikataulumme selville.

NIKE:  Niken piikkaria löytyy vielä varastosta hyvin, ainakin korkeus, pituus, loikka, Victory, Matumbo, D10 yleispiikkari ja S9 sprinttipiikkarimalleja. SuperFly piikkariakin löytyy vielä kohtuullisesti vaikka valikoimissa on jo kokojen kohdalla aukkoja. Nike SD4 on kokonaan loppu, Rotational 6 heittokenkää vielä löytyy, mutta koot 43-46,5 ovat kokonaan loppu.

Uusia SuperFly, Rotational 6 ja SD 4 kenkiä tulee joulukuussa pieni erä, erässä noin 300 paria kenkiä. Samassa erässä saapuvat myös vuoden ensimmäiset Javelin -keihäspiikkarit. Tuota piikkaria ei ole toimitettu koko kesänä, ei Eurooppaan eikä myöskään Yhdysvaltoihin. 

Ensi vuodelle saamme entistä enemmän uusia Niken kenkiä, meille tulee mahdollisesti kaksi muutakin "suurta" merkkiä, neuvottelut ovat hieman kesken. Myös Health -jatkaa joidenkin piikkareiden osalta, mutta jatkossa valikoimistamme poistuvat sekä Mizuno, Asics että Do-Win.

Välineistä ensi vuonna valikoimissamme ovat ATE, Denfi, Nelco, Nemeth, Nishi, Nordic sekä Polanik, kaikki em merkeistä ovat kansainvälisten arvokisojen ohjelmassa tuotteillaan.

************************************************************************************

Myyntipisteemme on seuraavissa kisoissa:

27.7       Eläintarha          Aluemestaruuskilpailut  OLEMME PAIKALLA VAIN MAAANANTAINA EKANA PÄIVÄNÄ

30.7       Riihimäki            Häme Games

1-2.8      Lappeenranta     Mondo Myötätuulikisat

7-9.8      VARATTU

************************************************************************************

Sunnuntaina 12.7 olemme Porvoon Urheilukentällä Huippukisoissa / Topgames Sprinteissä.

Mukana on mm laaja valikoima Niken 2020 piikkareita, Super Fly, Rival Sprint, Victory, Matumbo, korkeus, pituus, loikka ja Rotational kenkiä sekä myös muita piikkareita ja vetokenkiä välineiden lisäksi.

Kilpailuihin näyttää tulevan iso osanottajamäärä, tervetuloa myyntipisteeseemme !

****************************************************************************

Näillä näkymin viimeinen Niken täydennyserä on saapunut, seuraavat uudet Niket tulevat joulukuussa.... Nyt varastoon tulivat Nike Super Fly ja Nike Rivat Sprint 9 pikajuoksupiikkarit sekä Niken loikkapiikkarit. Päivitämme koot nettikauppaamme maanantaiksi. Varastostamme löytyy nyt täydennyksen jälkeen reilu 500 paria Niken kenkiä.

****************************************************************************

Heinä-Elokuussa myyntipisteemme on seuraavissa kisoissa:

4-5.7    Lohja                 Aikuisurheilun tuloskisat

6.7       Hki Eläintarha      Moukarikisat

13.7      Hki Eläintarha      Moukarikisat

18.7       Kouvola             Kouvola Junior Games

19.7       Janakkala           Janakkalan Junior Games

20.7       Hki / Eläintarha  Moukarikisat

24-26.7  Lohja                Lohja Junior Games

1-2.8      Lappeenranta     Mondo Myötätuulikisat

7-9.8      VARATTU

10.8       HKI Eläintarha     Moukarikisat

Em kilpailuiden lisäksi olemme 1-3 muussakin tapahtumassa mukanam informoimme niistä myöhemmin.

NIKE -PIIKKAREISTA JA HEITTOKENGISTÄ

Varastoomme tulee vielä kaksi lähetystä seuraavan 10 päivän aikana. Näiden lähetysten jälkeen varastostamme löytyy vielä noin 600 paria Niken -piikkareita ja heittokenkiä. Täydennyksiä tulee Rotational 6, SD 4, Triple Jump, High Jump, Rival Sprint S9 ja Super Fly kenkämalleihin.

****************************************************************************

Saimme varastoomme eilen noin 50 paria Nike Rotational 6 heittokenkää lisää. Täydennämme ne

nettikauppaamme tämän päivän aikana. Kesäkuun aikana meille tulee tämän kesän viimeinen täydennys Nike

-kenkiä, mm Nike Super Fly -pikajuoksupiikkari ja Nike Triple Jump -loikkapiikkari

****************************************************************************

Lisää kilpailuja kesäkuulle, näissä olemme paikalla myyntipisteemme kanssa........

6.6   Helsinki, Eläintarha      Pohjola Junior GP

8.6   Helsinki, Eläintarha      Moukarinheittokisat

9.6   Kirkkonummi, Veikkola  Viikkokisa

13.6  Espoo, Espoonlahti     Heittokisat

23.6  Hyvinkää                   Aluekilpailut  (tämä vielä epävarma)

25.6  Lohja                        Kuula-, Kiekko- ja Korkeuskarnevaalit

27.6  Lohja                        Kuula-, Kiekko- ja Korkeuskarnevaalit

29.6  Helsinki, Eläintarha     Moukarinheittokisat

Heinä-, elo- ja syyskuun kisat julkaisemme mahdollisimman pian.

****************************************************************************

Ensi viikolla se alkaa...... kesän 2020 yleisurheilukausi

Olemme myyntipisteemme kanssa heti kauden alussa

1.6     Espoonlahti,  heittokisat

2.6     Nurmijärvi, Klaukkala Sprintit ja Moukari

13.6   Espoonlahti, heittokisat

Kesäkuun aikana viereilemme yli kymmenessä kisatapahtumassa, päivitämme kalenteria jo kuluvan viikon aikana.

Viimeinen erä Niken piikkareita tulee hyllyyn kahden viikon kuluttua, lisätoimitus on noin 150 paria. Koronan sekoitettua mm markkinat ja toimitukset, seuraava Nike täydennys tulee ennakkotiedoista poiketen vasta joulukuussa 2020.

Pysykää terveenä, muistakaa turvavälit ja hygienia !

****************************************************************************

Kesä on lähestymässä kovaa vauhtia, nyt kilpailukausi näyttäsi starttaavan ehkä toukokuun puolivälistä pienemmillä kilpailuilla. Tällä hetkellä kaikki tavarantoimitukset Eurooppaa lukuunottamatta ovat jäissä. 

Nettikauppaamme on tullut uusia tuotteita ja tilapäisesti joitain on myös poistunut. Tällä hetkellä, ehkä vuoden loppuun saakka, nettikaupassamme on vain ne tuotteet joita meillä on suoraan hyllyssä.

Varastotilanne meillä on hyvä, yleisurheiluun kaikkia välineitä on hyvin, Niken kenkiäkin reilu 550 paria. Toivomme, että Niken täydennykset tulevat kesän mittaan.

Muutama tuote, joka tulee loppumaan toukokuun aikana.... ja täydennyksiä tulee aikaisintaan heinäkuussa....

Kahvakuulat, nyt jäljellä vain 4kg ja 20kg kahvakuulia, jumppakumit, vastuskumit ja voimakumit.

Treeni-intoa kaikille toivotellen !!

****************************************************************************

Nykyisessä tilanteessa olemme päivittäneet nettikauppamme siten, että sieltä löytyvät kaikki tuotteet ovat hyllyssämme. Toukokuun loppuun suunniteltu ATE 2020 kuorma ei tule toukokuussa vaan sitten joskus tilanteen vakiinnuttua.

Tälle hetkellä suurin kysyntä on piikkareiden lisäksi kahvakuulista, punttivälineistä ja jumppakumeista sekä pesäpallon lyöntiverkoista.

Em tuotteita on vielä hyllyssä kohtuullisesti, piikkareita riittävästi.

Pysykää terveenä ja liikkuvaa riittävästi, urheilukausi 2020 alkaa jossain vaiheessa.

****************************************************************************

Pieni takaisku kenkätoimitusten suhteen...... Do-Win heittokenkiä ei tule tälle kaudelle ollenkaan lisää, sama koskee Do-Winin painonnostokenkiä. Molempia on toki varastossa, mutta puuttuvia kokoja ei tule täydennyksenä.

Niken täydennystoimitukset huhtikuussa näyttäisivät tulevan ajallaan meille.

Kaikki muut toimitukset, mm välineet ehdimme saada ajoissa, joten mm heittovälineitä riittää syksyyn saakka.

****************************************************************************

Hallikauden kilpailut loppuivat kesken tunnetusta syystä. Ulkoratakausi alkaa aikanaan, tällä välillä päivitämme sivujamme ajantasalle tuotteiden ja tilastojen osalta.

Pesäpallotuotteet 2020 on nyt päivitetty sivuillemme. Jatkamme muita päivityksiä tasaiseen tahtiin.

Pysykää terveenä, kesä tulee pian ja tilanne normalisoituu :)

*****************************************************************************

Nikellä on keihäspiikkareissa ongelma. Tai ei oikeastaan kengässä, vaan valmistuksessa. Tällä hetkellä Eurooppaan ei ole tullut uutta Nike 2020 keihäspiikkaria, tosin sitä ei ole Yhdysvalloissakaan. Kesän 2020 Olympialaisiin Tokiossa on tulossa keihäspiikkaria uudella värillä. Väristä ei ole vielä tietoa tai oikeammin sitä ei ole julkaistu. Saamme tuota piikkaria heinäkuun alussa jonkin verran.

Ostimme Niken varaston tyhjäksi 2019 keihäspiikkareiden osalta. Sieltä saadaan joitain kokoja täydennystä, ne saapuvat meille huhtikuussa, noin puolessa välissä. Siihen saakka valikoimissamme on Niken muutamien keihäspiikkareiden lisäksi Health New Javelin -keihäspiikkarit ja joitain Asicsen -keihäspiikkareita.

Hallikautta on jäljellä vielä 3-4 kilpailua....

14.3  Liikuntamylly Helsinki     Helsyn pm-junnuhallit 9-11v

15.3  Liikuntamylly Helsinki     Helsyn pm-junnuhallit 13-15v

21.3  Liikuntamylly Helsinki      Uudenmaan pm-hallit juniorit

Ulkoratakausi alkaa huhtikuussa Espoonlahden heittokisoissa.

*****************************************************************************

Uudet Niket saapuivat tänään hyllyymme, ainoastaan Niken keihäspiikkarit puuttuvat enää hyllystömme.

Päivitämme mallit ja sivuillemme loppuviikon aikana.

*****************************************************************************

Niken piikkareita saapuu meille ensi viikolla lisää, sitten kaikki Niket ovat varastossa lukuunottamatta keihäspiikkareita. Ne saapuvat näillä näkymin meille varastoon HUHTIKUUSSA. Uudet koot ja mallit päivittyvät nettikauppaamme to-pe 13-14.2.

Hallikauden 2020 kilpailukalenteri on tässä. Olemme myyntipisteemme kanssa seuraavissa kilpailuissa:

21.2  Pirkkahalli, Tampere       Aikuisurheilijoiden SM-kilpailut

22.2  Pirkkahalli, Tampere       Aikuisurheilijoiden SM-kilpailut

23.2  Pirkkahalli, Tampere       Aikuisurheilijoiden SM-kilpailut

14.3  Liikuntamylly Helsinki     Helsyn pm-junnuhallit 9-11v

15.3  Liikuntamylly Helsinki     Helsyn pm-junnuhallit 13-15v

21.3  Liikuntamylly Helsinki      Uudenmaan pm-hallit juniorit

*******************************************************************************

Niken piikkarit 2020 ovat saapuneet, ainakin osa, loppuja odotamme tammikuun loppuun mennessä, pieni osa jää kuitenkin huhtikuuhun.

Hyllyymme ovat tulleet mm Super Fly, Rival Sprint, ne ovat myynnissä ensimmäisen kerran 18.1 Liikuntamyllyssä. Samoin hyllyymme tuli kokonaisuudessaan LJ pituuspiikkarit, TJ loikkapiikkarit sekä Matumbot.

Hyvää alkavaa vuotta 2020 !

**********************************************************************

Hallikauden 2020 ALUSTAVA kilpailukalenteri alkaa olla valmis. Olemme myyntipisteemme kanssa seuraavissa kilpailuissa:

18.1   Liikuntamylly Helsinki     200M hallikisat ja NÅID pm-hallit juniorit

8.2    Karhuhalli, Pori               Kiekonheiton Halli SM-kilpailut

21.2  Pirkkahalli, Tampere       Aikuisurheilijoiden SM-kilpailut

22.2  Pirkkahalli, Tampere       Aikuisurheilijoiden SM-kilpailut

23.2  Pirkkahalli, Tampere       Aikuisurheilijoiden SM-kilpailut

21.3  Liikuntamylly Helsinki      Uudenmaan pm-hallit juniorit

Näiden lisäksi olemme 1-2 kilpailussa mukana. Pyrimme varmistamaan lopullisen kilpailukalenterin tammikuun aikana.

Niken piikkarit saapuvat meille tammikuussa 2020. Piikkareista on jo paljon varauksia, mutta piikkareitakin tulee paljon. Voit varata omasi ennakkoon. Tuoteryhmä valikossa on Nike 2020 kategoria, kun kengät saapuvat, niin ne ilmestyvät heti nettikauppaan myyntiin. Tuosta valikosta saa etukäteisnfon kengistä.

*****************************************************************

Kesän kiertue kilpailutapahtumissa on ohitse. Aloitamme viikonloppuna loman, jolta palaamme taas työn ääreen 16. syyskuuta alkaen. Siihen saakka toimitukset odottavat ja lähtevät matkaan sitten maanantaina 16.9.

Kiitos kuluneesta kesästä kaikille asiakkaillemme !

Olemme tavattavissa taas 16.9 alkaen.

******************************************************************

Viikonloppuna on Uudenmaan pm-huipentuma 9-15v Nurmijärvellä, Klaukkalassa.

Olemme paikalla myyntipisteen kanssa LA 24.8 klo 9 - 16 ja SU 25.8 klo 9 - 17

************************************************************

Olemme huomenna 17.8 myyntipisteen kanssa Janakkalassa, jossa on Uudenmaan pm-ottelut 9-13v

*******************************************

Aikuisurheiluliiton SM-kilpailut 9. - 11.8 Turku

Tervetuloa myyntipisteellemme kisatorille!

Olemme paikalla:

perjantaina 9.8       klo  9-19

lauantaina 10.8       klo  9-20

sunnuntaina 11.8     klo  9-17

Kisatarjouksena esim. lenkkareita 50,00 eur/pari (norm.hinta 149,-) ja Asics MD/LD sekä Adidas LD piikkarit 60,00 eur/pari (norm.hinta 149,-)

***********************************************************

Ajankohtaista - Juhannus

Kiireinen viikonloppu, Lahti YAG ja Raaseporin Aktia Gamesit ovat takana. Kiitokset kaikille myyntipisteissämme vierailleille. Päivitämme Yleisurheilun jalkineosion loppuviikkoon mennessä ajan tasalle. Osa kengistä, kuten Nike D10 yleispiikkari, myytiin lähes loppuun Lahden YAG :ssä.

Juhannuksen jälkeen alkavat lajikarnevaalit, meidät löytää Lohjalta Kiekko-, Korkeus- ja Kuula- karnevaaleilta, jossa meillä on myyntipiste.

Heittoihin meillä on myyntipisteellä hyvä valikoima Nike Rotational ja Nike SD sekä Do-Win heittokenkiä. Meillä on jonkin verran myös Adidas ja Saucony heittokenkiä.

Korkeushyppyyn löytyy hyvä valikoima Nikeä ja Healthia sekä Asicsin korkeuspiikkaria.

Karnevaalien jälkeen heinäkuun ensimmäinen viikonloppu olemme Raaseporissa, SFI:n mestaruuskilpailuissa Karjaalla.

Hyvää Juhannusta kaikille!

****************************************************

YAG 2019 LAHDESSA 14.-16.6

Iloinen uutinen…. Olemme mukana YAG:ssa perjantaina ja lauantaina myyntipisteemme kanssa.

Myyntipisteessämme on laaja valikoima piikkareita, heittokenkiä, muita erikoiskenkiä ja urheiluvälineitä.

Tervetuloa ostoksille ja katsomaan kisatarjoukset myyntipisteeseemme perjantaina ja lauantaina

Sunnuntaina olemme Raaseporissa Karjaalla Aktia Gameseissa myyntipisteemme kanssa ja samalla tietenkin katsomassa pitkiä keihäskaaria

******************************************************

KILPAILUKALENTERI 2019

Kesän kilpailukalenteri on lyöty lukkoon, sekä yleisurheilun että pesäpallon osalta.

Yleisurheilukentiltä myyntipisteemme löytyy kuluvana kesänä ainakin….

17. elokuuta                        Janakkala                            Uudenmaan pm-ottelut 9-13

24-25. elokuuta                   Nurmijärvi                          Uudenmaan pm-huipentuma 9-15

26. elokuuta                        Helsinki                              Moukarikisat

30.8-1. syyskuuta               Porvoo                                SM-kilpailut 19-22 v

2. syyskuuta                       Helsinki                              Moukarikisat

 

5-6. lokakuuta                     Espoonlahti                         Espoonlahden heitot

***********************************************************************************************

Olemme myyntipisteemme kanssa huomenna 18.5 Salossa keskusurheilukentällä ainakin klo 11 - 15.

Maanantaina 20.5 olemme illalla Espoonlahden heittokisoissa.

Koko kesän kilpailukalenteri päivittyy nettiin viikonlopun aikana.

************************************************************************************

AJANKOHTAISTA 1.5….. aiheena pesäpallo

Viime aikoina on ollut paljon julkisuudessa pesäpallo, oikeastaan pesäpallomailat ja niiden kestävyys. Karhun mailoissa on ollut selvä kestävyysongelma, tästä syystä keskeytämme Karhu Gold Hammer –pesäpallomailojen myynnin toistaiseksi, koskien kaikkia Gold Hammer mailamalleja. Todennäköisesti tämä keskeytys kestää osaltamme koko kauden 2019.

Karhu Code –mailoja toimitamme toistaiseksi, tarkkailemme kuitenkin tilannetta niidenkin osalta.

VJ-Sportin Bold piikkarit ovat saapuneet, tämän vuoden uutuus väri on vihreä Grasshopper, joka myydään loppuun pian ainakin kokojen UK 3,5 -5,5 osalta. Tilaa omasi ajoissa.

J-Pesiksen pesäpallomailojen osalta on myös ongelma. Olemme ostaneet mailojen loppuvaraston. Vaikka mailat ovat hyviä, niitä ei saa tälle kaudelle enää lisää, vaan ne tulevat loppumaan kesän aikana kokonaan. Vielä nyt on kaikkia kokoja 75cm, 85cm, 90cm, 95cm ja 100cm. Valopilkkuna mailoissa on taas Suomi –pesiksen mailat, erityisesti junnupuolelle. Aikuisten pro -mailojenkin kehitystyö on saamiemme tietojen mukaan jo pitkällä.

Ikipiikit, ne oikeat ja kestävät sellaiset ovat myös vähissä, erityisesti 9mm piikit. Niitä on varastossamme enää reilu 1500 kpl, eikä uudesta toimituksesta ole vielä tietoa. 7mm ja 12mm ikipiikkejä on normaalisti saatavilla.

Vielä lopuksi sana pesäpalloista. Saamamme palautteen mukaan Suomi –pesäpallot on todettu tällä hetkellä tasalaatuisiksi ja kestäviksi asiakkailta tulleen palautteen mukaan. Myös hinta on ollut seuraystävällinen. Testaa ja totea itse pallojen nykyinen laatu, meiltä voi tiedustella myös pallojen seurahintasopimusta.

*************************************************************************************************

NIKE kengät ja piikkarit 18.4

NIKE piikkarit ja heittokengät
Niket saapuvat meille pääsiäisen jälkeen to 25 - ti 30.4 välisenä aikana. Toivomme tietenkin, että ne ehtivät Espoonlahden heittokisoihin pe ja la 26-27.4, Jos Niket eivät ehdi, siellä on mukana kuitenkin juuri saapunut Do-Win heittokenkä erä sekä Sauconyn -heittokengät. Niin ja tietenkin monipuolinen välinevalikoima.
Niken kengistä muutama sana. Seuraavat vuoden 2019 mallit tulevat valikoimiimme:
Nike Zoom Super Fly Elite -pikajuoksupiikkari, se kaikista paras pikajuoksupiikkari
Nike Zoom JA Fly -pikajuoksupiikkari, erityisesti 200 metrille, ensikertaa Suomessa
Nike Zoom 400 TS -pikajuoksupiikkari, erityisesti 400 metrille, ensikertaa Suomessa
Nike Zoom Rival Sprint -pikajuoksupiikkari, se edullisin Niken sprinttikenkä
Nike Zoom Victory 3 -keski- ja pitkänmatkan kevyt huippupiikkari
Nike Zoom Matumbo -keski ja pitkänmatkan kenkä pehmeämmällä pohjalla mm estejuoksuun
Nike Zoom Rival Distance -keskimatkan kenkä joka on se Niken suosittu yleispiikkarimalli
Nike Zoom High Jump Elite -korkeuspiikkari, kenkämalli millä on hypätty yli 240 cm
Nike Zoom Long Jump -pituuspiikkari, markkinoiden paras pituushyppykenkä
Nike Zoom Triple Jump -loikkapiikkari, soveltuu hyvin myös seiväshyppyyn
Nike Zoom Javelin Elite -keihäspiikkari
Nike Zoom Rotational -heittokenkä, kovapohjainen
Nike Zoom Rival SD -heittokenkä, se pehmeämpipohjainen malli
Näiden kenkien lisäksi tulee muutamia pareja Niken Celar -pikajuoksupiikkaria ja Niken Pole Vault -seiväshyvpyn erikoiskenkää.
Vaikka kenkiä tulee noin 500 parin erä, suosio on jo ennakkoon suuri, joten tilaa omasi ajoissa.
Niken lisäksi tänään saapui hyllyyn Sauconyn Kinvara 9 ja Fastwitch 9 -juoksukengät.
Verkkokauppaan kengät tulevat viimeistään toukokuun alussa, vapun jälkeen.